Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #1487

miss_didem - avatarı
miss_didem
Ziyaretçi
20 Ocak 2008       Mesaj #1487
miss_didem - avatarı
Ziyaretçi
AĞLAMA PALYAÇO MAKYAJIN AKAR
20070528191109palyaconj8
Yalnızlıgımı dügümlüyorum şimdi ayagıma.. Çözülmemecesine baglıyorum.. Sıkıyorum.. Ayaklarım acıyor. Yüregime benzetiyorum sonra.. Sıktıkça acıyor!
Birbirine dolaşıyor ayaklarım. Düşe kalka yürümeye çalışıyorum.Olmuyor! Düşüyorum da, düştügüm yerden kalkamıyorum aslında.. Gittikçe batıyorum..Canım acıyor..Ayaklarım dolanıyor..Yüregim susuyor..
Biliyorum.. Hoşuna gidiyor canımı acıtmak.
Biliyorum.. Büyük haz duyuyorsun.
Biliyorum.. Sen duygusuzsun!
Görmüyorum! Duymuyorum! Lanet olasıca.. YOKSUN!!
İsyan etmek istemiyorum artık. Ben böylede yaşayabilirim aslında. Neden olmasınki?!.. Diye düşünüyorum ama..Sadece düşünmekle yetiniyorum aslında...
Biliyorum.. Yaşamalıyım herşeye inat.
Biliyorum.. Hayat ben varsam var.

Kukla gibi oynatıyo beni hayat. Sürükleniyorum ordan oraya.. Dolanıyorum etrafında. Farkında bile degilsin! Umrunda degilmişim oysa.. Diyorumki artık; sende umrumda degilsin aslında...
Oynatıyorlar beni!! Karşı gelemiyorum oyunlara!
Yoruldum artık... Bitsin savaşlar.. BİT artık!! Lanet olasıca...
Ters düz olmuşsun umrumda degil. Beni bilen bilir zaten. Dert etmiyorum kendime beni anlamamanızı.. Ben kendime yeterim. Ben, kendim için varım zaten..
Oysaki düşüncelerim farklıydı benim.. Ne kadar degişiyormuş insan.. Yaş ilerledikçe düşüncelerde degişiyormuş.. Büyüdükçe anlıyor insan..
Böylesi en güzeli belkide..Ters düz yaşıyorum hayatı...Kaybettigim zamanı...
Aglıyorum.. Eskiden senin için aglamış olmama
Aglıyorum.. Hiçbir şeyi haketmedigin halde, sana deger vermeme
Aglıyorum.. Hayatımı yaşamak varken, sessizlige çekilmeme....
Hiçbirşey için degmezmiş oysaki.. Aglarken anlıyorum. Sen degmezsin..Yaşlarım degmez..Hayatımı senin yüzünden zehir etmeme degmez.. Artık eski ben'le karşı karşıyasın.. Üzülsemmi, sevinsemmi bilemiyorum.. Ama bence en mantıklısı bu...
Ellerimle tutuyorum artık hayatı...
Yakalamaya çalışıyorum, zindan ettigim zamanı..
Artık herşey farklı olucak.. Eski ben'le karşı karşıyasın.. İster agla, ister sevin; Sana inat yaşayacagım bu hayatı.....

Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ?
Bıkmadın mı etrafa
Pembe gözLükLerLe bakmaktan
Ya da poLyannacıLık oynamaktan?
Geçmiyo işte acıLar
Kaç kez anLatıcam sana
Bu işLer internet bagLantına benzer
Bi koparsa kaLırsın ortada
Ne o küçük bey niçin bu yaşLar?
AgLama PaLyaço Makyajın Akar!...

Alıntı