Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2008       Mesaj #2143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşla uğraştık, dediğin yeri kayıt defterinde bulduk. Dediğin gibi 0 yaptık. Ama F5'e hemen ardından bile bassak değer tekrar 1 olarak değişiyor. Anahtarı tamamen sildik, ama yine açılamadı Görev Yöneticisi. Değer Kayıt Defteri'nde kendiliğinden tekrar oluştu ve 1 olarak ayarlandı. Aynı şeyi kendi bilgisayarımda denedim, anahtarı kendim oluşturuyorum ve 1 diye ayarlıyorum, devre dışı kalıyor, 0 diye ayarlıyorum tekrar etkinleşiyor Görev Yöneticisi. Başka bir fikrin var mı, yoksa bilgisayar tam çöpe gitmelik mi olmuş Msn Tongue

Bu arada ilk mesajındaki yöntemi kendi bilgisayarımda öylesine denerken kafam karıştı. Yeni metin belgesini oluşturduktan sonra ne yapacağız onu? Herhalde çift tıklayacağız diye tahmin ettim ve çift tıkladım. "Falan dosyadaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istediğinizden emin misiniz? diye sordu, ben de Evet dedim. Ancak hata veriyor. Diyor ki: Belirtilen dosya kayıt defteri kayıt dosyası değil. Kayıt defter düzenleyicisinden sadece ikili kayıt dosyalarını alabilirsiniz.

Yaptığım şeyin nesi yanlış.


Eger bahsi geçen Pc deki işletim Sistemi KATILIMSIZ CD kullanılarak kurulmuşsa ! Reg dosyasını sürekli default yani kurul ayarlarına çeviren başka dosyalar vardır.. !
bir başka öneri daha Registry koruması yapan bir güvenlik programı REG değişikliklerine izin vermeyecektir.