Selam herkese,
Bilgisayarıma format çekmeden önce Msn 8.0 kullanıyordum.Herhangi bir sorunum yoktu.
Dün bilgisayarı temizleme amacıyla format çektim.Yeniden programları kurarken Msn'nin 8.1 sürümünüde kurdum(daha doğrusu "yeni sürüm güncelleme" zorlamasıyla kurdum) fakat Msn'i kullanmaya başladıktan 2-3 sn sonra aşağıdaki hata kodunu alıyorum.İnternette bu sorunun çözümü için yapmadığım şey kalmadı desem yeridir.(Farklı Msn sürümleri kurdum ama hepsinde aynı hatayı alıyorum.Bunun haricinde registry kayıtlarını temizlemeye çalıştım, Admin\ altındaki Msn ile ilgili bir çok dosyayıda sildim ama banamısın demiyor.Alternatif olarak kullanabileceğim bir program olsa hiç düşünmeden Msn'nin tekeline son verecem.Skype harici mümkünse.)Bu sinir bozucu hatayı Msn neden veriyor? İlgilenirseniz sevinirim arkadaşlar.
Bu arada biraz daha araştırdım hata kodundaki "flash.ocx" adlı dosya C:\WINDOWS\System32\Macromed\flash.ocx ta bulunuyor.Acaba sorun Adobe Flash Player ile mi ilgili ki? Gerçi kurdum yeniden flashı ama işe yaramadı.
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.1.178.0 ModName: flash.ocx
ModVer: 6.0.79.0 Offset: 00001832