Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #2160
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
İbrahimNalbant adlı kullanıcıdan alıntı

nasıl format atabilirim
ve ya nasıl onarabilirim

Format Atma, Format Atmak, Format Nasıl Atılır?, Nasıl Format Atılır?

Üstteki yazıya tıklayarak açılan sayfadan aradığınız herşeyi rahatça yapabilirsiniz. NoRanynn arkadaşımız görüntülü anlatımını ve sanal olarak format atmayı sağlayan küçücük bir program sayesinde işiniz daha da kolaylaşacak.

Alıntı
vassely adlı kullanıcıdan alıntı

ben başlat yazımı değiştirmek istedim programdan sölenenleri yaptım sonra c/wındows dosyasından explorer.exe dosyasının içinden bişiler değiştrdm bilgisayarım yeniden başlatıldı ve masaüstünü göremiroum fakat görev yöneticisinden nete bağlanabiiliorum napmam gerek format cmde yoq format atamıorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkkrler

explorer.exe dosyanız bozulmuş. Eğer bu dosyayı XP den başka bir şekle değiştirmediyseniz (Misal, Vista Transformation Pack'i kurarsanız explorer.exe değişecektir) Bahsedilen işlemi yapmadıysanız. Yine bu işlemi gerçekleştirmemiş Xp kullanıcısından explorer.exe dosyasını alabilirsiniz. Bilgisayarı normal oturumda açtığınız vakit görev yöneticisinden explorer.exe nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Listede olmaması gerekir. Xp kullanıcısından aldığınız dosyayı Windows klasörüne kopyalayıp eskisiyle değiştirin. Bundan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Sorunun hallolması gerekir.