Arama

Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #3179
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

işte bu resim sayesinde bulmuştum. o yüzden benim için bu resmin özel bi anlamı var Msn Happy hemen diğerlerinden çok fark bi forum olduğunu anlamıştım... Öncelikle görsel olarak harikaydı sonradan seviyeli üyelerini tanıdıkça artık MsX vazgeçilmezim oldu(iyikide oldu)...

Dostum iyi ki o resimi arayıpta buraya gelip üye oldun, sahiden çok değerli bir resim ben onu çerçevelettirsem bile hiç abartmış olmam çünkü seninle çok hoş vakit geçiriyoruz hepimiz, Tender umarım daima vazgeçilmezlerin arasında kalır MsX (Tıpkı mantı gibi)...

Alıntı
mehmet yilmaz adlı kullanıcıdan alıntı

vallahi hersey iyi hos ama su sitenizin yanindaki resimler ne bilim animasyonlar hic goze hos gelmiyor onlari kaldirsaniz bence daha iyi olur cizgi film karakterlerinden bahsediyorum ve en ustteki kadin resminden iyi gunler

Mehmet Yılmaz bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz, MsXLabs sitesi kurulduğu günden bu yana gerek içeriği gerek satndart prensipleri ile bu seviyeye geldi ve bu seviyeye gelmesinde büyük rol oynayan görsel efectleri'de yadırgamamak lazım. MsXLabs sitesi birçok kesime hitap eden bir sitedir yukarıdaki animasyondaki kadın resimleri'de sadece bir fantastik kahramandır ses efectleri eşliğinde hazırlanmış bir animasyon sadece...

Yıllardır bu animasyon aynı çerçeve içerisinde aynı kroki ile olduğu gibi durmakta sadece bazı linkler ekleniyor arada bir o kadar, sanırım değiştirilmesine sıcak bakılmaz. Hem alışırsınız zamanla, tekrar hoşgeldiniz aramıza... wink

----

Şimdi gelelim benim tanışma faslıma
not me

Özetle:

Abimin edebiyat vede felsefik konulara olan merakı sayesinde buldum MsX 'i

Abim
benim görsel efekt düşkünü olduğumu bildiği için 2006 nın haziran aylarında beni MsX le tanıştırdı ve gelip sitede ilk olarak ziyaretçi takıldım nede olsa sitede linkler ziyaretçilere açık diyerekten, ilk etapta sitenin görünümü gözüme yabancı geldiği için yaklaşık 10, 15 günlük bir süre içerisinde alışmaya başladım aradan uzun bir süre geçti yani 6 ay falan sonra siteye iyice bağlandım ve üye olasım geldi üyeliğimi yaptım bir yılı aşkın süredir aranızdayım hepinizi çok seviyorum iyi ki buradayım...

Abim MsX 'e artık girmiyor bazı kişisel nedenlerinden dolayı...
Aslında özetle değil tamamen anlatmak lazımdı ama böylesi de iyi oldu...