Yine bir şölen
Çeyrek finalin ilk maçı 3 Şubat'ta Saracoğlu'nda oynanacak Türkiye bir sezonda bu önemli derbiye 4 kez tanık olacak.
Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalde F.Bahçe ile G.Saray eşleşti. Çeyrek finalin ilk maçı 3 Şubat saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak. Rövanş ise 26- 27 Şubat'ta Ali Sami Yen'de olacak. Türkiye, dünyanın en önemli derbisi sayılan karşılaşmayı bir sezonda (İki lig, iki kupa) dört kez izleme şansına sahip olacak.
BİLETLER YARIN SATIŞTA
Kura çekimine katılan asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "Erken final oldu. Hedefimiz kupayı kazanmak" dedi. Pazar günkü maçın biletleri yarın satışa çıkıyor. Migros ve Telsim kale arkaları 45, Fenerium üst 100, alt A ve G blok 150, B ve F blok 200, C ve E bolk 240, D blok 350, Maraton ve Fenerium alt çocuk bileti 75 YTL'den satılacak.
Fenerli oluyor
G.Saray'ın da gündemindeki Kayserisporlu Gökhan Ünal, Fenerbahçe'ye artık çok yakın. Rubin Kazan'dan gelen cazip teklifi geri çeviren golcü futbolcu, Kayserispor yönetimine "Ben Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum" dedi. Bu gelişme üzerine Kayserispor ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler hızlandı. Sarı-lacivertliler, Gökhan için 5 milyon euro'ya çıktı. Tarafların anlaşmak üzere olduğu belirtildi.
Kayserispor'un yıldız golcüsü Gökhan Ünal, "Ben Fenerbahçe ile anlaştım. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor. Çok yüksek bir olasılıkla birkaç gün içinde Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağım" dedi. Bu arada Gökhan Ünal'ın Fenerbahçe'den her yıl için 1 milyon euro alacağı öğrenildi.
Mehmet Topuz seneye
Yerli transferinde müthiş bir atağa kalkan Fenerbahçe, Kayserispor'dan Gökhan Ünal'ın yanı sıra bir diğer yıldızı Mehmet Topuz'u da istedi. Kayserispor yönetimi, Mehmet Topuz'u ara transferde veremeyeceğini belirtirken, sezon sonunda ise önceliği Fenerbahçe'ye tanıyacaklarına ilişkin söz verdi.
Appiah kızdırdı
Sözleşmesi dondurulmak istenen yıldız futbolcuyla temasa geçilemeyince, bir yöneticinin Gana'ya gitmesi kararı alındı.
İMZAYI ATMIYOR
Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatınca yönetimin sözleşmesini dondurmak istediği Appiah kayıplara karıştı. Maldonado transferinin gerçekleşmesi için Appiah'ın, sözleşmesini dondurulmasına ilişkin belgeyi imza atmasını bekleyen F.Bahçe, Ganalı futbolcuyu telefon görüşmeleriyle ikna etmek istedi.
DESTEK İÇİN GİTTİ
Ancak Afrika Kupası'na ev sahipliği yapan milli takımına destek olmak için ülkesinde bulunan Appiah'a hiç kimse ulaşamadı. Yönetim de çareyi bir yöneticinin bizzat Gana'ya gitmesinde buldu. F.Bahçeli bir yönetici, Gana'da Appiah'ı bulacak ve sözleşmesinin dondurulmasına dair onay imzasını almaya çalışacak.