Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
20:38, 2 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 08 Aralık 2025 - 20:40
Arama
MaviKaranlık Forum
Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi
-
Tek Mesaj #457
Demir YumruK
Ziyaretçi
29 Ocak 2008
Ziyaretçi
Muhteşem
"Bundan daha güzel ne olabilir? Rakibimizle finali erken oynamış olacağız. Kendimizi Kadıköy'de ispat edeceğiz".
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fortis Türkiye Kupası'nda
Fenerbahçe
ile eşleşmeleri ile ilgili olarak "Bundan daha güzel ne olabilir ki, Fenerbahçe ile finali erken oynamış olacağız, bundan güzel bir şey olamaz'' açıklamasını yaptı. Tecrübeli teknik adam, hak eden takımın
Fortis Türkiye Kupası'
nda yoluna devam edeceğini kaydederek, bunun kupa maçlarının bir özelliği olduğunu söyledi.
GERİ DÖNDÜLER
"Bu kadar eksiğin bulunduğu dönemde oynamak dezavantaj mı?'' sorusuna
Kalli
, "
Takımımızı
ligde ve kupada buraya kadar getirdik. Yine kendimizi ispatlamak zorunda kalacağız'' diye konuştu.
Alman
hoca,
Ayhan
ve
Lincoln
için ise "Geri döndüler.
Önemli
olan önümüzdeki maç değil, idmanlara devamlı çıkabilecekler mi? İlk idmandan sonra dikkatli olmak gerek" dedi.
Galatasaray, İsaksson ve Basinas'ı getiriyor
Kare as Basinas
Basinas ile anlaşan Aslan'ın Mallorca'yı da ikna etmek üzere olduğu öğrenildi Tecrübeli futbolcu, "Ben Galatasaray'ı istiyorum. Bu iş mutlaka bitecek" dedi.
Transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray, iyice gaza bastı. Şu ana kadar A.Gücü'nden Emre'yi renklerine bağlayan, Roma'dan
Barusso
ve
M. City
'nin İsveçli kalecisi
İsaksson
ile anlaşan sarı-kırmızılı yönetimin Kalli'nin listesindeki 4. isim Mallorca'lı
Basinas
'ı da bitirmek üzere olduğu öğrenildi. FOX TV'deki
Verkaç
programına konuşan Yunan yıldız, "Ben G.Saray ile anlaştım.
Mallorca
bonservisim için 1.2 milyon istiyor. G.Saray 700 bin euro önermiş. Birkaç gün içinde durumum netleşir" dedi.
TARİHE GEÇECEK
Mallorca
ile bu konuyu sürekli görüştüğünü de dile getiren
Yunan
oyuncu, "Ben G.Saray'a gitmek istiyorum. Avrupa Şampiyonası öncesi sürekli oynayabileceğim bir takımda olmalıyım. Bu iş mutlaka bitecek" ifadesini kullandı. Basinas,
Türkiye
ile
Yunanistan
arasındaki politik sorunların kendisini ilgilendirmediğini de belirterek, "Bu sorun kafalarda. Ben futbol oynamak istiyorum" diye konuştu. Basinas, gelirse Türkiye'de oynayan ilk Yunanlı futbolcu olacak.
Barusso çok iddialı
Milli takımdan mesaj gönderen yıldız, "Türk futbolu yükselişte. Orada oynamak güzel olacak. Neler yapabileceğimi göstermek istiyorum" dedi.
HEYECANLIYIM
G.Saray'ın, kulübü
Roma
ve kendisi ile her konuda anlaştığı ve bugün faksla imza atması beklenen
Ahmed Barusso
, sarı- kırmızılı formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi. Gana Milli Takımı'ndan mesaj gönderen yıldız oyuncu, "G.Saray'da oynamak benim için gurur verici olacak.
G.Saray
beni heyecanlandırıyor"
dedi.
İZİN BEKLENİYOR
TÜRK
futbolunu yakından takip ettiğini dile getiren
Barusso
, "Türk futbolu yükselen değer. Türkiye'de çok değerli futbolcular var" diye konuştu. Yönetici
Haldun Üstünel
ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü
Adnan Sezgin
, dün Florya'da Barusso'nun menajeri
Leonardo Giusti
görüştü. Resmi sözleşme için
Roma
'nın izni bekleniyor.
G.Saray günlüğü
İkinci turda rakip Asvel
Galatasaray Cafe Crown, ULEB Cup ikinci turunda Fransa temsilcisi Asvel ile eşleşti. İlk maç 19 Şubat 2008 tarihinde Fransa'da, rövanşı ise 26 Şubat 2008'de İstanbul'da oynanacak. Sarı-kırmızılı takım, C Grubu'nda oynadığı 10 maçta başarılı bir grafik çizip 7 galibiyet, 3 mağlubiyet almıştı. Galatasaray, grubunu ikinci
sırada tamamlamıştı.
PAF'lardan takviye
Sarı-kırmızılı takımın dünkü antrenmanına, PAF takımdan Erhan, İlker ve Harun da katıldı. Harun, Barış'la ile girdiği mücadelede burnuna aldığı darbe nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktı. Genç oyuncunun durumunun ciddi olmadığı açıklanırken, Harun'un bugünden itibaren idmanlara katılacağı da ifade edildi.
Emre: Bu başlangıç
Gösterdiği başarılı performansla teknik direktör teknik direktör Kalli'den tam not alan Emre Güngör, Galatasaray forması altında büyük başarılara imza atacağını söyledi. Sarı-kırmızılı oyuncu, çok iyi bir ortam bulduğunun altını çizerek, "Zamanla daha da faydalı olacağıma inanıyorum. Bu başlangıç" diye konuştu.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 20:40
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.