Arama

Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
30 Ocak 2008       Mesaj #2
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Evet hocam aynısı bende de oldu 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum dün iki defa geldi, bir ara oturumum açıkken geldi ve sağdaki açılan popup penceresinde 'Filan adlı kullanıcı bir posta aldını' gibisinden bir popup çıktı o popup penceresine tıkladığımda ise bir MSN'in bir sayfasına gidiyor gittiğim sayfada doğru işlem yaptığınızdan emin olun bu sayfa bulunamadı Gelen kutusuna gitmek için tıklayın gibi bir hata verdi...

Bu sorunu yeni bir MSN virüsü olarak düşündüm Ahmet hocam, Sence bunun bir virüsle alakası olabilirmi? Mesela bir addware(Reklam) virüsü olma ihtimali varmı acaba?...

Şuanki tek çözüm tanımadığımız yada başlığından şüphelendiğimiz E-postaları açmayalım, Ayrıca oturumumuz açıkken sağda popup şeklinde çıkan e-posta bildirimi penceresinde örneğin atıyorum 'Filan kullanıcıdan bir e-posta aldınız, okumak için tıklayın' yazısına tıklamayıp direkmen gelen kutusuna gidelim eğer orası boşsa MSN Messenger 'a restart atalım...

Geçici bir sorun olsa gerek umarım düzeltilir bu, Evet bir fikri olan yazsın bu sorunu çözmemiz gerek sitemizde bir arkadaşta bu sorunu yaşıyordu ona restart atmasını söylemiştim MSN Messenger 'a ve restart attığında boş uyarı gitmişti...