Alıntı
safakkucuksahin adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar. benim sorunum internet bağlantım olmasına rağmen msn sık sık kendine kendine kapanıyor. hatta bu yüzden format bile attım. msn kaldırdım tekrar kurdum başka sürümler denedim fakat sorunum halen devam ediyor. bu konuda acil yardım bekliyorum
Messenger Plus Live, Messenger Discovery Live ve yamalar (A-Patch, Mess Patch veya arayüz değişimi vb.) uyguladıysanız oturum açılmasında bilgisayarınızı bayağı yoracaktır. Sisteminizin işlemcisi ve RAM i düşükse bunlar sorun yapar ve kısa bi zaman messengerın kilitlenmesi de MSN in sizi oturum dışı bırakmasıyla sonuçlanır. Alıntı
trance adlı kullanıcıdan alıntı MSN de Online oluyorum fakat herkezi online goruyorum fakat kimse beni online goremiyor, Web den ve baska programlardan actigim halde , kisileri silip tekrar yukledigim halde sorun duzelmedi, yardimci olursaniz sevinirim 
MSN de online oluyorum fakat, kimse beni goremiyor ben herkezi gorebiliyorum, ne denediysem olmadi yardimci olun pls
Oturum açtığınız programlarda başka bir hesapla oturum açmayı deneyin. Diğer hesaptaki gibi çevrimiçi görünmeme sorununu görüyor musunuz? Bilgisayarınızda (eğer denemediyseniz) Windows Messengerdan oturum açmayı deneyin. Son düzenleyen torchbearer; 31 Ocak 2008 18:28
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi