Alıntı
jamoka adlı kullanıcıdan alıntı .. slmmlar
ben bişi anlamdımm... bilgisayarım klasörünün içindeki D: yok oldu.... yani cd rom... cd açmiyo doğal olarak....
Birşey kayıp olmamıştır...muhtemelen bozuk, kırık, çızık, bir cd kullandınız....ve muhtemelen kullandığınız işletim sistemi lisanslı değildir...bu tipteki cd ler kullanılsa sistem içini araştırır...tabiii karışık kodlara rastlasa cd içini göremesiniz ( daha evvelce aynı cd yi çalıştırmanız sonucu etkilemez ) göremiyeceğiniz gibi geçici olarak d:'yi göremesiniz...makinayı normal olarak kapayıp açmanız yeterlidir...d:'nin geri geldiğini görürsünüz...aynı cd yi deneyin sonuç gene aynı olacaktır yani sürücü gözükmeyecektir....bilginize...saygılar Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı 11 puanlık soru:
Sistem daha evvel böyle bişi ile karşılaşmama ragmen hdd led surekli yanıyor?
Hadi buyrun bakalım kıl bir soru
Evet kedim....ya fişlerini yanlış yerlere monte ettin ( fiş uçlarını değiştir + - gibi düzelmezse ilk yaptığın yanlış yüzünden led bozuldu ( unutma ki led açılmı şöyledir lighting emitoin diod yanii sonuçta bir diod dur ve her diod gibi yanlış polarizasyon diodu bozar )...yada anakartında o bölümde bir arıza söz konusudur...sevgiler senle olsun Son düzenleyen Blue Blood; 3 Nisan 2006 12:37
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi