Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2006       Mesaj #446
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Cl@n adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Listesinde bir ilginçlik var arkadaşımda online olan birisi bende ekli olduğu ve beni engellememiş olmasına rağmen bende offline görünüyor bu sorunu aşmak için msnden herkesi silip kişi listemi tekrar ekledim,eklemeden önce 10 kişi online dı ekldikten sonraysa 43 kişi online oldu ve bu sorun düzeldi ama sanırım tekrar aynı sorun olmaya başladı, bu sorun NEDEN KAYNAKLANIYOR?

Diğer şikayetimse MSNi açtıktan sonra Nick bölümünde mail adresim yazıyo ben nickimi yazdığımda ve msni kapatıp açtığımda herşey sıfılanıo ve Nick orada kalmıo tekrar mail adresim orada yazıo.

Bu Sorunlar Neden olabilir?Ne yapmam Gerek?

MSN Adresinde Ekli Olan Kişiyi Kişi Listenizden Silin, ve Araçlar Seçenekler Gizlilik Bölümündende Kişiyi Bulun Sağ Tıklayın ve Ordanda Silin.! Ancak Karşı Tarafta Aynı İşlemleri Sizin İçin Yapması Gerekiyor. Karşılıklı Birbirinizi Silip Gizlilik Bölümündende Silip Birbirinizi Yeniden Ekleyin...

MSN Messenger'ın Hangi Sürümünü Kullanıyorsunuz? Nick'inizi Değiştirdikten Sonra Saatin Ordan MSN İşaretine Sağ Tıklayın ve Oturumu Kapatın. Yeniden Oturum Açtığınızda Nick'iniz En Son Bıraktığınız Gibi Olması Lazım. Sorun Devam Ederse Bağlantınızı Kontrol Edin..