Arama

Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
4 Şubat 2008       Mesaj #3028
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mesut96 adlı kullanıcıdan alıntı

msn kişi listemde 1600 küsür kişi var msn açılmıyor ne yapabilirim.oturum açılıyor diyor ama 5 dakika bekliom hala oturumu açmıyor

Eğer listenizde gereksiz olduğunu düşündüğünüz kişiler varsa posta kutunuza gidin ve gereksiz kişileri silin böylece Messenger'a fazla yük binmemiş olur, ama böyle bir hata ile karşılaşmak normal değil siz şuanki en güncel sürümlerden birini indirip kurun daha iyi sonuç alabilirsiniz...

Alıntı
missperi adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba bu yeni msn 8.5 sürümündenben bişey anlamadım ok herşey güsel ama maillerime başka bir yerden giriyorum ve msn kapalı dahi olsa maillerime başkası bakabiliyor bu beni çok rahatsız ediyor parolamı otomatiğe bağlamadım sizce bunu nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım

Peki bunun birtek çözümü ve çok basit: Size gelen postaları okuyup işiniz bittiğinde bilgisayarınızdan çıkmadan evvel posta kutunuzda sağda bulunan ''Oturumu kapat'' seçeneğine tıklatın ve posta kutusu oturumu kapatsın kendiliğinden. Bu şekilde hiç kimse sizin posta kutunuza giremez. veya bilgisayardan çıkmadan evvel tarayıcınızın çerezlerini silin yine posta kutusu otomatikmen kapanır...