Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2006       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bebeğim,

Eminim kendimi yemeden, onlarca kez aynı kararı vermeden, sana dair herşeyi tedarik etmeden ve babanı defalarca test etmeden karşılamayacağım seni.. Böyle bir annen var bebeğim, siz birlikte yaşadıkça katlanmak zorunda kalacaksın ona..Takılır bebeğim, o herşeye takılır, yanlış yapmaktan korkar, ölesiye korkar başkalarını kırmaktan, ama hep hata yapar ve kırıp döker etrafındakileri, sonra yanar bebeğim.. Alış.. Yıllarca onu ve ortası olmayan coşkun sevinçleri, sevgilerini; öldüren kederlerini taşıyacaksın.. Sen herkes gibi ol bebeğim, kibarca sev,sevin, kırıldıkça gül, doğrul hemen.. Seni narin yetiştirmeyeceğim bebeğim, bilesin..

Seni yarıştırmayacağım bebeğim, hayatla.. Başarmak, hep başarmak, başladığın her işi bitirmek iş değil bebeğim.. Sadece mutluluğunun peşinde ol , yak gerisini bebeğim, boşver tutsak insanları.. Sen kurtul , kaç seni bağlayan esaret zincirlerinden.. Umarım esrik yaşamanı da sağlayabilecek kadar özgüveni yüksek bir insan yapabilirim seni..

Bir 'proje çocuk' olmayacaksın bebeğim, kararlarını ben vermeyeceğim, kendimce şekillendirmeye çalışmayacağım seni.. Zorlanacaksın belki ama kendi yolunu bulurken hep bir adım arkanda olacağım.. Annen bir proje çocuktu bebeğim, mükemmel tasarlanmış! Defolu! Aynını sana yapmaz sen korkma..

Annen hatalar yapacak yine, seni yetiştirirken bile.. Sen hoşgör bebeciğim, o çok çok sever seni.. Unutma, hatalar da ulaştırır insanları bazen doğrulara..



09.03.2006