Arama

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
5 Nisan 2006       Mesaj #441
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi

lütfen okumaya üşenmeyin okuyun..
sadece benim için..
Msn Embarrassed

mmmmmmmmmmmm9wg

!!!:::... BiR BEbeGiN YARIM KALMIS GUNLUGU ...:::!!!

5 EKiM : Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthis¸ bir duygu bu. Var oldug?umu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeg?inden bile küçüg?üm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlıg?ımı ve benlig?imi hissedebiliyorum. Bir kız olacag?ım ve baharda çiçekleri seveceg?im.

19 EKiM : Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün deg?il. Annem henüz farkında deg?il ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolas¸ıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını s¸imdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacag?ım.

23 EKiM : Hiç göremedig?im bir el ag?zımı biçimlendirmeye bas¸ladı. Dudaklarımda onun dokunus¸unu hissediyorum. Bu "el"in dokundug?u yerler dudag?ım damag?ım oluyor. Düs¸ünün bir yıl sonra bu elin dokundug?u yerde tebessümler açacak, güleceg?im. Dudag?ımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceg?im. Anne duyuyor musun beni? Seninle konus¸acag?ım. Sana güleceg?im. Kimilerine göre hâlâ daha var deg?ilmis¸im? Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya? Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle deg?il mi annecig?im? Ah bir konus¸abilsem!

27 EKiM : Bugün pek mutluyum. I?çimde tatlı bir kıpırtı bas¸ladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya bas¸ladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracag?ım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya bas¸ladıg?ını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 KASIM : Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye bas¸ladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacag?ım seni annecig?im. S¸u ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 KASIM : Ah evet? Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük s¸eyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya bas¸ladı. Bunlarla çiçek toplayacag?ım, annemin elini tutacag?ım, kalem tutacag?ım. Belki de güzel bir s¸iir yazacag?ım. Annecig?im, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 KASIM : Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldug?umu ög?rendi.. Yas¸asın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmıs¸. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun annecig?im? Seneye kalmaz kollarının arasında olacag?ım?

25 KASIM : Artık babam da burada oldug?umu biliyor. Fakat henüz kız oldug?umun farkında deg?iller. Onlara sürpriz yapacag?ım..

10 ARALIK : Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanag?ım var? Anneme benziyorum galiba?

13 ARALIK : Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yas¸ıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ıs¸ıg?ını görebileceg?im, renkleri ve çiçekleri tanıyacag?ım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkus¸ag?ı diye bir s¸ey varmıs¸.. Onu çok merak ediyorum.. Annecig?im, babacıg?ım sizin yüzünüzü de göreceg?im. Tanıs¸acag?ız?. Mutlu olacag?ız. Gülüs¸eceg?iz..

24 ARALIK : Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Annecig?im, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atıs¸larını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı? Hiç duymadıg?ım bir s¸ey bu? Güzel ve sag?lıklı bir kız olacag?ım. Kollarında uyuyacag?ım, yüzüne bakacag?ım, o tatlı sesini dinleyeceg?im. Benim için ninni de söyleyecek misin annecig?im? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka? Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, deg?il mi?

28 ARALIK : Anne burada bir s¸eyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin deg?is¸ti... Sustun. Benimle niye konus¸muyorsun anne? Anne? Anne? Annecig?im? Yüzümde sog?uk bir s¸ey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir s¸eyler yap? Anne? Kolumu çekiyorlar anne? Canım yanıyor anne... Anne? Ayaklarımı parçalıyor bu s¸ey anne... Beni sana bag?layan damarı kopardılar anne? Anne kalbimi parçalıyorlar? Annecig?im? Anne? Anne? An?

Kürtajınız ta-mamlandı hanımefendi. Geçmis¸ olsun !..