Arama

talyurt - avatarı
talyurt
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #3057
talyurt - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar rica ediyorum şu derdime derman olun ama denemediğim yol kalmadı lütfen işi bilen bilmeyen herkes yazmasın...

Problemim şu:
Msn adresim daha önce hareketli idi ve çevrimdışı iken yazılanlar mail olarak gelebiliyodu..
Msn 8 ile bu özellik zaten herkese eklendi ve mail.den ziyada oturum açar açmaz ICQ mantığı ile ekrana beliriyor...
Ama gelin görün ki ben şimdi hareketli göründüğüm için ne bu şekilde yararlanabiliyom ne de msn.ime geliyo...
Yani ben çevrimdışı iken kimse bana birşey yazamıyor. Bana birşey yazıldığında iletileri teslim edilmiyor ve şu cevap dönüyor: "Mobile İleti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin."

Şimdi bana hepiniz hareketli özelliğini kapat düzelir diceksiniz ama kapatmakta nafile aramadığım, bakmadığım forum kalmadı... Mobile msn'den delete my account felan vs. vs. herşeyi ama herşeyi denedim hala herkesin kişi listesinde hareketli görünüyorum...

Abiler ablalar, gelin şu derdime derman olun msn adresimi değiştiremem çünkü hotmail, msn, windowslive uzantılı değil... İşim gereği (şirketimin adresi) kullandığım adres...
Umarım ben açıkça ifade edebildim...

Şimdi sizi bekliyorum.

Ve şunu da belirteyim ki bu hareketli olayı herkesi etkiledi ama kimse farkında değil (bana da arkadaşım iletti)
Live messenger'da birşeyleri değiştirdiler artık hareketli görünenlere ileti yazılmıyor. İsterseniz kişi listenizde hareketli birine ileti yazmayı deneyin, görün...

Selametle...