Arama


Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
11 Şubat 2008       Mesaj #277
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Demirören'in evinde gizli zirve

Demirören, Sağlam ve Engin'in katıldığı toplantıda tüm sorunlar tartışıldı, kötü günleri aşmak için çözüm üretildi

Kenetlendiler

Demirören, Sağlam ve Engin'in katıldığı toplantıda tüm sorunlar tartışıldı, kötü günleri aşmak için çözüm üretildi.

Kayserispor mağlubiyeti sonrasında Beşiktaş'ta yıldırım hızıyla bir toplantı yapıldı. Durum değerlendirme toplantısı başkan Yıldırım Demirören'in evinde gerçekleşti ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile menajer Sinan Engin katıldı. Bir saati aşan toplantıda puan kaybına tahammül kalmadığı, şampiyonluk isteniyorsa daha dikkatli
viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA olmaları gerektiğinin altı çizildi.

İŞLERİ DÜŞÜNCE...

BAŞKAN Yıldırım Demirören "Sorun ne" diye sorarken, Sağlam ve Engin'in ifadeleri kapsamında futbolcuların sorunlarının anında çözülmesi, motivasyonun üst düzeyde tutulması için seferberlik kararı alındı. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda kulübede oturanların yeterince çalışmadığı, "Bizi zor günlerde arıyorlar" diyerek motivasyon sorunu yaşadığı da belirtildi.

PARALAR YATACAK

FUTBOLCULARIN yüreklerini sahaya koymaması, hakeme gereksiz itirazlar ve olmadık pozisyonlarda sert girerek kart görmelerinin masaya yatırıldığı toplantıda bazı basın organlarında "moral bozucu" haberlerin yer aldığı da belirtildi. Futbolcuların alacaklarının gecikmesinin de puan kaybında etken olduğu ileri sürüldü. Sorunlar belirlendi, çözümlere geçildi.

ÖNLEM ALINIYOR

BİR saati aşan toplantı sonunda, "Kaybedilen fazla bir şey yok. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Sadece gerekli önlemleri almalıyız" denildi. Buna göre oyuncuların maddi- manevi sorunları hemen çözülecek, yedek kulübesine biraz daha özen gösterilecek. Oyuncular sahaya yüreklerini koymaları için motive edilecek. Yönetim, futbolcu ve taraftar kaynaştırılacak.