Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #1503

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
11 Şubat 2008       Mesaj #1503
arwen - avatarı
Ziyaretçi
BİTTİ ARTIK YOKSUN

SensİZ geçen bir günüm daha be gülüm ömrüm sensiz tükeniyor ben sensizim mutsuzum huzursuzum.....
Hayat senmişsin yaşamak senmişsin Hani bana gülüm derdin bebeğim derdin duyamıyorum artık duyamıyorum gecelerin sessizliğinde sensiz ağlıyorum hiç dinmeyecek gözyaşlarım başlıyor ve hiç bitmiyor Hasretin öldürdü be aşkım yaşamak gelmiyor içimden sensiz tat alamıyorum hiçbir şeyden umudum kalmadı duygularım bitti hayat bundan sonra benim için sadece mantık duygularım seni bana kaybettirdi artık onları sevmiyorum Ben bende bittim be gülüm hayat boş benim için İnşallah mutlu olursun Bundan sonra.Ama bil ki sevgilim beraber öleceğiz Ben seni Hep hissediyorum benim sende yüreğimin yerini biliyorum sen benim her şeyimsin...Ben seni sensiz sevdim be gülüm halada öle...hepte öyle olacak bir gün ben evlensem de çocuğum olsa da hep öyle olcak ama hep isterdim ki senden bir parça dünyaya getirim bir bebeğimiz olsun senin ve benim ama olmadı sevgilim....Sen yoktun hala yoksun ama hep kalbimdesin nerde el ele bir sevgili görsem aklıma sen geliyorsun Kaçamak yaptığımız günler gecenin bir saatinde gezmeler...
CESARET İSTEYEN GECENİN BİR SAATİGülüm ben sevdanın sevginin oturduğu sokakta oturuyorum Beni ararsan orda bulursun Seninle bitmeyecek bir sevgimiz aşkımız vardı anlatılamayacak kadar adımızı Leyla mecnun katmışlardı Bizde onlar gibi kavuşamadık be gülüm sonumuz onlar gibi bitsin istemedim ama bu söylediklerim nafileydi ne kadar çaba göstersem de olmadı BİTTİ!!!Hayatımdaki sevmediğim kelimeden biri bunun içinde sende varsan o benim için daha kötü ama inanıyorum ki kıyamet günü geldiğinde beni uyandıracaksın Ben seni sensiz sevdim gülüm...Neden bu kadar sevdim bilmiyorum ama kendimi senden alamıyordum olmuyordu sensiz Nefesimdin Vazgeçilmezimdin.....Dünyamdın evrenimdin Ruh eşimdin ama YOKSUN YOKSUN YOKSUN Bundan sonrada olmayacaksın Öbür Dünyada Kavuşuruz Be gülüm İnanıyorum Ben Sevenler orda kavuşur derler ben inanıyorum inanmak istiyorum Hoşça kal Şimdilik sonsuz aşkım sonsuz RUH EŞİM.... HER ŞEYİM..... BEBEĞİM.... BİR TANEM..... GÜLÜM...... SANA GELMEDİĞİM GÜN ÖLDÜĞÜM GÜNDÜR GÜLÜM..... BEN SENSİZ ARTIK BİR HİÇİM......... MUTLU OLAMIYORUMMMMMMMMMMMM....... YAŞAMA SEBEBİMDİN AMA ARTIK YOKSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SENİ SEVİYORUM SENİ HEP SEVDİM HEP DELİCESİNE SEVECEĞİM......