Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
13 Şubat 2008       Mesaj #276
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Maldonado budur!
Şilili oyuncu kendisini, 'Topu kapmaya çalışan, arkadaşlarına savunmada yardımcı olan, geriden çıkışlarda da iyi pozisyon hazırlayan biri' olarak tarif etti.
13.2.2008

‘Kendimi iyi tanıyorum’

Yeni transfer Maldonado, dün medyanın karşısındaydı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şilili oyuncu, kısa ve garanti pasları tercih etmesiyle ilgili olarak, “Benim oyun stilim bu. Daha çok topu kapmaya çalışan, arkadaşlarına savunmada yardımcı olan, geriden çıkışlarda da onlara iyi pozisyonlar hazırlayan bir futbol stilim vardır. Nerede verimli olacağımı, nasıl oynayacağımı biliyor ve kendimi iyi tanıyorum. Appiah ile kıyaslanmak bende baskı yaratmaz” dedi.

‘Taraftar mutlu etti’

Şu anda her şeyin iyi gittiğini ve takım arkadaşlarına alıştığını kaydeden Maldonado, şunları söyledi: “Onlar da bana yardımcı oluyor. Taraftarlar beni çok iyi karşıladı. İsmimi söylemeleri beni ayrıca mutlu etti. Bu sevgiye futbolumla ve işimle karşılık vermek istiyorum. Kenarda oturmam gerekiyorsa, tekrar şans gelmesi için beklerim. Şansın gelmesi için de daha çok çalışırım. 1-2 sezon ayak bileğimdeki bağlarda sorun vardı. Libertadores Kupası öncesi ise ameliyet oldum.”

‘Fenerbahçe çok büyük’

“Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Olmamam için de bir neden yok. Şimdi düşünmem gereken, nasıl faydalı olabilirim ve kendimi nasıl gösterebilirim. Devler Ligi çok önemli bir turnuva. Avrupa’nın en iyi takımlarıyla oynuyorsunuz. Fenerbahçe’nin, tarihinde ilk kez buraya geldiğini biliyorum. Bu turu da geçip, tarihe katkıda bulunmak istiyoruz. Fenerbahçe, çok büyük bir kulüp. Kariyerim açısından da önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. Bu fırsatı kullanacağım.”