Alıntı
flyy adlı kullanıcıdan alıntı merhaba..msnimi hic bi sekilde acamiyorum daha onceden kullanmama ragmen suanda kulanamiyorum sildim tekrar yukledim ..simdi actigimda mail uyarisindan 3 saniye sonra program calismiyor yazisi beliriyo..en son bi daha sildim yukledim ayni sekilde problem devam ediyor ve mesenger discovery dll file hata belirtisi veriyo...discovery programinida sildim yukledim tekrardan...yardiminiz dokunursa cok sevinirim kafayi siyiricam 
Bu iki konuyu inceleyerek sıfırdan Messenger kurulumu gerçekleştirebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı
nuhomer adlı kullanıcıdan alıntı SELAM
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum.
Msn den mail yollayamıyorum.
Gönder'e bastığımda Bu bilgisayarın ileti göndermesi şu anda engelleniyor. Windows Live Kullanım Koşulları'nı ihlal ettiğinizi düşünmüyorsanız, lütfen burayı tıklatın.
diye uyarı veriyor.
Yeni mail adresi aldım ondada aynısını yapıyo.Bilgisayardanmı diye baktım. İnternet kafedede denedim aynı hatayı veriyor.
Mail hesabımda bi sorun var ama nası bi sorun halen anlayamadım.
Lütfen fikri olan varsa cevap yazsın.
Hesabınızla ilgili bir problem. MSN Support'a ulaşmanız gerekiyor:
https://support.msn.com/eform.aspx?productKey=hotmail&ct=eformts Alıntı
baha adlı kullanıcıdan alıntı Bilgisayarımızdan her yeni msn adresine girdiğimiz zaman bilgisayarımızın 5-6 farklı yerine ve regedite şu adresler bu pc den oturum açtı die görebiliyoruz. Bu girilen msn adreslerini her seferinde pc mizin farklı farklı yerlerinden otomatik olarak kendimiz mi sileceğiz yoksa bunu otomatik yapacak bir proğram piyasada varmı?
Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullandığınız Hesap > Ağ Parolalarımı yönet > Burdan istediğiniz adresleri kaldırabilirsiniz.
Bunu otomatik yapan bir programın olup olmadığını bilmiyorum maalesef. Google'da araştırabilirsiniz.