Alıntı
percent adlı kullanıcıdan alıntı internet explorerde herhangi bir internet sayfasindaki videolu adresi yazdigimda, video ile ilgili secenekler gelmekteydi.. Oynat, kaydet, iptal gibi .. Bir de asagida secimimi daima hatirla secenegi mevcut...
Ben yanlislikla, secimimi daima hatirla deyip OYNAT secenegini isaretledim. Simdi innternet sayfalarindaki tum video adreslerini yazar yazmaz bana KAYDET secenegini vermeden direk media playerdan oynatmaya basliyor ...
Bu sorunu nasil duzeltebiliri yeninden secenekleri sorma asamasina nasil geri dondurebilirim...
Yardimlar icin simdiden tesekkurler !
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Dosya Türleri > Burdan hangi dosyayı otomatik olarak yükleme sonrası açıyorsa onun uzantısını bulun ve bir kez tıklayın, sonra Gelişmiş tuşuna basın:
Resimdeki örnekte gösterildiği gibi "Yükleme sonrası açmayı onayla" kutucuğunun işaretini kaldırın.
Alıntı
Twister adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar MSN Space'de bloguma bir flash oyun yükledim,ancak oyunda aşağı yukarı tuşlarına bastığımda scrollbar aşağı yukarı kayıyor.Scrollbar'ı kilitlemem için ne yapmam lazım?
SWF kodundaki wmode="transparent" ya da wmode="opaque" bölümünü kaldırın.