Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
21:28, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 19 Aralık 2025 - 21:28
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #287
careless_WhispeR
VIP
i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
20 Şubat 2008
Mesaj
#287
VIP
i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
“Rize maçının kadrosunu sahaya süreceğim”
Teknik Direktörümüz Zico, Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini bu noktaya kadar getiren şeylerin Sevilla maçı için de geçerli olduğunu söyledi. Maç kadrosunun kafasında şekillendiğini ifade eden Zico, Çaykur Rizespor ile yapılan maçta sahaya çıkardığı on biri, Sevilla karşısına büyük bir ihtimalle yine sahaya süreceğini açıkladı.
Teknik Direktörümüz Zico ve oyuncularımızdan Diego Lugano, Fenerbahçe Şükrü Saracoğu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda Sevilla maçıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Sevilla'nın çok iyi ve oturmuş bir ekip olduğunu, 2007'nin en iyi takımı seçildiğini, 2 kez UEFA Kupası'nın kazandığını, 2 kez Süper Kupa finali oynayıp, 1'ini kazanıp diğerini kaybettiğini hatırlatan Zico, "
Şu anda Şampiyonlar Ligi'nde bizi buraya getiren şeyler bu maç için de geçerli. Sahaya çıkıp isteğimizi, arzumuzu, hırsımızı, azmimizi göstereceğiz. Bu istek içimizde var. Elimizden gelen her şeyi yapacağız"
diye konuştu.
"Sevilla'dan korkuyor musunuz?
" şeklindeki bir soruya sert bir şekilde cevap veren Zico,
"Sevilla'dan korkuyor olsaydım, burada oturmazdım. Korksaydım evimde otururdum. Bu soru benim için geçersiz"
diye konuştu.
Sevilla maçının kadrosunun kafasında oluştuğunu belirten Zico,
"Önümüzde daha yapacağımız bir antrenman olmasına rağmen, Sevilla maçının kadrosu kafamda şekillendi. Sevilla karşısına Rize maçının kadrosunu süreceğim. Maldonado gücümüze güç kattı, Semih iyileşti ve hazır durumda ancak, kafamda olan, Rize maçının kadrosunu sahaya sürmek"
dedi.
BİZ DE KALİTELİYİZ
Sevilla'nın bir M.United, Milan, Barcelona kadar isminin olmadığını ancak çok kaliteli bir ekip olduğunun altını çizen Zico,
"Rakibimiz 2007'nin en iyi ekibi seçildi. Bu ekibe karşı sonuna kadar savaşacağız ve kalitemizi göstermek istiyoruz. Rakip kaliteli ama, biz de kaliteliyiz"
dedi
FENERBAHÇE BU NOKTAYA BÖYLE GELDİ
Kendisine yöneltilen Sevilla'nın bir maçını canlı olarak izlemediği yolundaki eleştirilere de yanıt veren Zico,
"Eğer kapasitesi olan insanlara sahipseniz, gider maçı izler ve analizlerini yapar. Fenerbahçe bu noktaya böyle ve bu yöntemle geldi. Şimdiye kadar böyle bir şey sorulmadı da, şimdi niye soruluyor? Ben Sevilla'nın minimum 15 maçını seyrettim. Manchini, Koeman ve CSKA'nın hocası da gelip buraya maçımızı izlemedi. Şimdi Jimenez'in buraya gelmesi nedeniyle, eleştiri yapılıyor. Jimenez buraya gelip maçımızı izledi ama, belki ben ondan daha fazla sayıda rakip takımın maçını izledim. Eğer insanların çalışma şekline saygılı olursanız daha mutlu olurum. Bir takımda tüm departmanlar işini iyi yaparsa başarı gelir. Fenerbahçe bu noktaya benim çalışma tarzımla geldi"
diye konuştu.
Zico, insanların, Sevilla'nın nasıl oynadığını bakmadan, sadece Milan, M.United, Barcelona gibi takımlarla karşılaştırarak Fenerbahçe'nin kolay bir kura çektiği şeklinde yorumlar yaptığını ifade eden Zico,
"Ancak
'Sevilla kaliteli bir ekiptir, biz onu geçemezsek de olur'
diye düşünmeyeceğiz"
dedi
LUGANO: "FENERBAHÇE GÜCÜNÜ GÖSTERECEK
"
Oyuncularımızdan Diego Lugano ise, tüm takımın bulundukları yerin farkında olduğunu belirterek,
"Herkes şu anda bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Fenerbahçe daha ileri gidebilicek gücü olduğunu gösterecek"
dedi. Şampiyonlar Ligi'nde bu seviyeye gelmiş her ekibin kaliteli forvetleri olduğunu belirten Lugano, artık forvet seçmek gibi bir durumunun olmadığını ifade ederek,
"Biz gerek bireysel, gerekse kolektif olarak iyi olarak, iyi bir sonuçla sahadan ayrılmayı istiyoruz"
dedi.
Sık kart grdüğü yolundaki sorular karşısında ise Lugano, "
Fazla konuşuyor ya da hata yapıyor olabilirim. Ancak bu konuda biraz da ismimin çıktığını düşünüyorum. Bana çok rahat bir şekilde kart çıkartılabiliyor"
dedi.
Fenerbahçe'nin her şeyi takım halinde elde ettiğini belirten Lugano,
"Takım olarak hücüm, takım olarak savunma yapıyoruz. Genel olarak Sevilla'ya karşı kendimize güveniyoruz. Daha ileriye gidebileceğimiz konusunda kendimize güvenimiz var"
dedi.
Fenerbahçe taraftarına da övgüler yağdıran Lugano, her zaman takımını destekleyen taraftarıı kendilerini daha iyi oynama konusunda çok etkili olduğunu belirterek,
"Açıkçası Avrupa'da oynayan bir sürü arkadaşım bana '
Ne kadar harika bir taraftarınız var' diyor" dedi.
Lugano kendisini motive eden şeyin bir İspanyol takımına karşı oynamak olmadığını belirterek, "
Şu anda bizi motive eden şey Şampiyonlar Ligi'nde bu noktaya gelmiş olmak, Fenerbahçe ve Türkiye'yi temsil ediyor olmak. Başka bir şey beni ve diğer oyuncu arkadaşlarımı motive etmiyor"
dedi.
Kynak:Fenerbahce Resmi İnternet sitesi .
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 21:28
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...