Alıntı
Twister adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar bazı laptoplarda projeksiyon yaparken görüntüyü hem monitörde hem de projeksiyon cihazından alabiliyorum;fakat bazı laptoplarda ise projeksiyon cihazına görüntü geçtiğinde laptopun ekranı kararıyor ve montörden görüntü alamıyorum.Acaba çift görüntü almak ya da almamak ekran kartından mı kaynaklanıyor?
Benim gördüğüm bütün xp dizüstü bilgisayarlarda masaüstünde sağ tıklandığında Görünüm Özellikleri gibi bir madde beliriyor. Orada görüntü çıktısını nasıl almak istediğini belirtebiliyorsun. Bunun için en çok kullanılan yazılım da galiba Intel Graphics Accelerator diye bir şey. Bunun ayarları var, mesela Genişletilmiş masaüstü, çift ekranda aynı görüntü, sadece bir görüntü almak ve saire gibi. Hepsi mümkün... Bence bilgisayarın Görüntü Özellikleri penceresine girin, orada en sağdaki Ayarlar sekmesi, sonra Gelişmiş düğmesi. Yeni bir pencere açılacak. O pencerede "Intel Graphics..." diye bir sekme oluyor. Ona tıklayıp içindeki ayarları karıştır bence.