Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #862

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
28 Şubat 2008       Mesaj #862
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Kardeşlerin bıçaklı düellosu kanlı bitti

Hüseyin TÜCCAR- Bülent CİVANOĞLU/BURSA, (DHA)

BURSA'da madde bağımlısı olan 23 yaşındaki Ahmet Ardıç ile kendisi gibi madde bağımlısı olan kardeşi 21 yaşındaki Mehmet Ardıç arasında çıkan tartışma, karşılıklı küfürleşmelerle kavgaya dönüştü. Bıçakları çeken iki kardeş birbirine girdi. Karnından bıçaklanan Ahmet Ardıç öldü, kardeşi Mehmet Ardıç bacağından yaralandı.
Olay bugün saat 13.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Musababa Mahallesi, Işık Sokak'taki evde meydana geldi. Madde bağımlısı olan Ahmet Ardıç, içersinde uçucu madde bulunan pet şişeyle eve geldi.
Ahmet Ardıç, Özden Güç'le nikahsız olarak birlikte yaşayan ve 50 gün önce Kubilay adında oğlu dünyaya gelen, kendisi gibi uçucu madde bağımlısı olan kardeşi Mehmet Ardıç tarafından, “Artık eve kafa kelle gelme. Annem va, eşim var, bebeğim var. Rahatsız oluyoruz'' diye çıkıştı. Ağabey- kardeş arasındaki tartışma kısa sürede küfürleşmeye dönüştü. Bu sırada mutfaktan bıçak alan Ahmet Ardıç ile kardeşi Mehmet'i, anneleri Canan Ardıç ve Özden Güç ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Her ikisi de eline bıçak geçiren kardeşlerin kavgası şiddetlendi. Kavgada karnından bıçaklanan Ahmet Ardıç, çağrılan ambulans gelene kadar yaşamını yitirirken, sol bacağından bıçaklanan Mehmet Ardıç ise taksiyle, yakında bulunan özel bir sağlık kuruluşuna götürüldü. Burada müdahalesi yapılan Mehmet Ardıç, görevlilerin polise haber vermesi sonucu yakalandı. 112 Acil Servis'ten çağrılan ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağabey katili, tedavi edildikten sonra gözaltına alındı.
Cinayetle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Ölen Ahmet Ardıç'ın asker kaçağı olduğu, ‘yaralama’ suçundan arandığı ortaya çıktı.


kaynak: milliyet.com