Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
22:39, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 19 Aralık 2025 - 22:39
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #296
Demir YumruK
Ziyaretçi
28 Şubat 2008
Ziyaretçi
Özdemir: Katledildik!
"Lugano'yu ucuz kartlarla attı, tüm düzenimizi bozdu. Daha sonra oynamamamız için elinden geleni yaptı. Lincoln maçın sonunda Volkan'a küfür etti"
Katledildik!
Alex'i neden atmadı?
F.Bahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, maç sonrası hakem Cüneyt Çakır'a ağır şekilde yüklendi. Özdemir şunları söyledi: "Hakem maçı resmen katletti. Lugano'nun gördüğü ilk sarı çok yersizdi, Gökhan'ın ikinci sarı kartta top toplayıcı bir top atıyor ve hakem takımımızı 9 kişi bırakıyor. Aynı şeyi Alex yaptı ama onu atmadı,
neden?"
Zico: Hakem yetersizdi
"Lincoln maçın sonunda kalecimiz Volkan'a küfür ediyor, geçen sene de bizi yine kupadan hakemler elemişti. Bu hakemlerin futbol tarihinden silinmesi gerekir." Teknik patron Zico da, "G.Saray'dan çok hakemle mücadele ettik. Hakemin kapasitesi yetersizdi. Türk futbolu bunlar nedeniyle ilerlemiyor" dedi.
Volkan: Eğer yüreği varsa o lafları bana dışarıda söylesin
Küfür ettiği gerekçesiyle Lincoln'e tekme atan Fenerbahçeli Volkan Demirel, "Eğer yüreği varsa o lafları bana dışarıda söylesin" dedi
Cinayet sebebi
Lincoln'ün kendisine ana-avrat küfrettiğini iddia eden tecrübeli kaleci, "Bu küfürler nedeniyle Türkiye'de adam vuruluyor" dedi.
Türk halkı duysun
F.Bahçe'nin file bekçisi Volkan, maç sonunda Lincoln'e öfke kustu. "Lincol'ün ettiği küfürler cinayet sebebidir" diyerek, kızgınlığını dile getiren Volkan şunları söyledi: "Maçı fazla konuşmaya gerek yok. Burada önemsenmesi gereken bir Brezilylalının bana ana, avrat, kız kardeş, kız arkadaş hiçbir şey bırakmadan küfür
etmesidir. Ben bunu Türk halkı duysun diye söylüyorum. Bu sözler cinayet sebebidir."
En az 5 maç ceza
Lincoln'ü düelloya davet eden sarı-lacivertli file bekçisi, "Lincoln'den o küfürleri dışarıda da yüzüme karşı tekrarlamasını istiyorum. Sahada bir şey yapamayacağımı bildiği için o küfürleri etti. Yüreği varsa aynı sözleri dışarıda da tekrarlasın. Zaten turu atlamışsın, neden küfür ediyorsun? Hakemin bana kırmızı kart göstermesi normal" diye konuştu. Volkan'a en az 5 maç ceza gelebileceği belirtildi.
İkisini de fıtık etti
F.Bahçe'den Lugano, Gökhan ve kaleci Volkan ile G.Saraylı Lincoln'e kırmızı kart gösteren Çakır, tarihe geçti.
Lugano çılgına döndü
Derbinin hakemi Cüneyt Çakır, yönetimiyle geceye damga vurdu. Maçın tansiyonunu kaldıramayan Çakır, kartlarını aşırı kullanınca kontrolü kaybetti. Dört kırmızı kart gösteren Çakır'ın tüm kararları tartışma yarattı. Kırmızı kart yağmuru Lugano ile başladı. Uruguaylı, Topal'a yaptığı faul sonrası sarı, hakeme "gözlük"
işareti yapınca 2. sarıdan kırmızı gördü.
Sadece 4 dakika uzattı
Çakır'ın üzerine yürüyen Lugano, sahadan zor çıkarıldı. İlk yarıyı sadece 4 dakika uzatan Cüneyt Çakır, G.Saray gole giderken maçı bitirdi. G.Saraylı Volkan, taç atarken topu değiştirdi diye sarı kart gösteren Çakır, ikinci yarıda bu kez Gökhan'ı benzer nedenden 2. sarıyı gösterip attı. Lincoln'e vuran Volkan'la birlikte Brezilyalıyı da ihraç eden Çakır, tarihi bir maça imza attı.
Küfür etmedim
Lincoln: Volkan'a karşı ağzımdan kötü söz çıkmadı. Takım arkadaşım Barış, şahidimdir.
Volkan'ın küfür etmekle suçladığı Lincoln, kendisini savundu. Hakem Cüneyt Çakır'ın kırmızı kart gösterdiği Brezilyalı futbolcu, "Olayın en yakın şahidi, takım arkadaşım Barış Özbek'tir. O her şeyi gördü. Volkan'a yönelik ağzımdan kötü söz çıkmadı. Asla küfür etmedim O, yediği golün acısını benden çıkarmak istedi" dedi.
Başkanlar maça gelmedi
Kongrede aday olmayacağını açıklayan G.Saray Başkanı Canaydın ile F.Bahçe Başkanı Yıldırım dev maça gelmedi.
Başkanlar yok
Şaşkınlık yarattı
Türkiye'nin kenetlendiği derbiye iki başkanın da gelmemesi şaşkınlık yarattı. Kongrede aday olmayacağını açıklayan G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ile koltukta 10. yılını tamamlayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Sami Yen'e gelmedi. G.Saray'ı ikinci başkan Semih Haznedaroğlu, F.Bahçe'yi başkan vekili Nihat Özdemir temsil
etti.
Ulusoy tribünde
Başkanlar bu mücadeleyi TV'den izlemeyi tercih ederken Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ise tribündeydi. Geçtiğimiz günlerde, "iki hayalim vardı. Biri federasyon başkanlığı - ki bunu yaptım- diğeri de G.Saray başkanlığı. Şimdi hedefim bu" sözleriyle gündeme gelen Ulusoy sorulara ise cevap vermedi.
Kırmızı gözlük
Uruguaylı, hakeme gözlük işareti yapınca 2. sarıdan oyun dışı kaldı.
Sekiz dakikada gitti
Fenerbahçe'nin etkili savunmacısı Lugano, Galatasaray derbisinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Uruguaylı, ilk sarısını 18''de gördü. Lugano 8 dakika sonra, Lincoln'ün sarı kart gördüğü pozisyonda hakem Çakır'ın yanından geçerken, "gözlük" işareti yaparak tepkisini dile getirdi.
Hareketim
sana değildi
Hakem Çakır da Lugano'ya bu hareketi üzerine önce ikinci sarı kartını, ardından kırmızı kartını çıkardı. Lugano, bu pozisyon sonrası uzun süre hakeme "Ben bu hareketi sana yapmadım" diyerek ikna etmeye çalışsa da, başarısız oldu. Tecrübeli futbolcu ilk maçta da kırmızı kart görmüştü.
Kezman vasattı
F.Bahçe'nin dün Galatasaray karşısında gole en yakın ismi olan Kezman, kendinden beklenen performansı gösteremedi. Sarı- kırmızılı defans arasında kaybolan Sırp oyuncu, sadece tehlikeli bir şutla hafızalarda kaldı.
Gönül koydu
Fenerbahçe'nin beraberlik golünü kaydettikten sonra taç atışını geciktirdiği geciktirdiği için 2. sarı kartı gören Gökhan Gönül, hakem Cüneyt Çakır'a yüklendi. Gönül, "Hakem bu maçı katletti. Gereksiz yere birçok kart gösterdi" dedi.
Medya ordu gibi
Fortis Türkiye Kupası'ndaki zorlu mücadeleyi tam 270 basın mensubu izledi. Karşılaşmaya akderite olan 270 medya çalışanından biri de Japon'du. Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD) akredite olarak maça gelenlerin 180'i tribünde, 90'ı da saha içinde görevlerini yaptı.
kaynak :Fotomac
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 22:39
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız