Arama

enis89 - avatarı
enis89
Ziyaretçi
2 Mart 2008       Mesaj #3141
enis89 - avatarı
Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar,

Benim sitem var ve admin@sitem.com olarak hesap dogruladim herşey burayakadar normal sonra domains.live.com dan hesap actim forumda üyelere email vermek icin cpanel den mx kaydini girdim sorunsuz calisti fakat pop3 maillerim pc ye gelmemeye basladi mx kaydini sildim sorun cozuldu sonra hesabi kapattim tüm maillerin kaydini sildim admin de dahil buna en büyük hatayi yapmiş oldum yine 1 saat bile gecmeden tekrar E posta adresini dogruladim neyse tüm kişiler ucmus tu tekrar ekledim adersleri vs ancak kişiye uyari gitmedi ben ileti yazinca ileti gidiyor pencerede yaziyor "Bu kişi Listenizde Eli Degildir" neyse ekliyor vs ama Dosya/Araclar/Gizlilik te eger Beni eklemiş ise kişi sag tiklayip sil dedinmi silinmiyor ancak bende tüm adresler silinebiliyor ki onlar beni eklemiş sozde! Msn Wink

En Son olarak admin@site.com u hicbir şekilde daha tam eski haline getiremedim başkasi beni eklesin bana uyari gelmiyor! Messenger da ayarini gordum işaretli uyari versin diye fakat olmuyor coklu msn 8.1 kullaniyorum illa ben kişi eklersem ona uyari geliyor!

Eski parolayi kullanamiyorum "Çakişiyormus" eski hesabi sildim tekrar actim nasil olur acaba? Belli bir süresimi var diyince tam silinmiyor mu?

Cok yazmişim Kusura Bakmayin iyi Günler...