Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #101

ispermecet - avatarı
ispermecet
Ziyaretçi
7 Mart 2008       Mesaj #101
ispermecet - avatarı
Ziyaretçi
Bunca palavra insana ait. Çok eskilerden gelen uydurulmuş bilgiler, günümüzde de geliştirilmeye, yani yeni palavralar üretilmeye devam ediyor. Üstelik doğrulara ulaşmak için son 350 yıldan beri farkına varılmış bilimsel yöntemin bunca yoğun kullanıldığı çağda. Şimdi daha bilgili olarak, olasılık hesaplarından haberdar olarak bu yanlış ve palavra konu geliştirilmeye çalışılıyor.
Akıllı ve olasılık hesapları konusunu bilen astrologlar günlük veya geleceğe ait herhangi bir zaman için, iki bağımsız olasılık seçiyor. Ama yine de salladıkları olayların tutup tutmaması hiç önemli değildir. Aralarında koralasyon olmayan, bağımsız bu iki olasılıktan birinin olup olmaması diğerini hiç etkilemez.
Koç burcunda doğmuşlar için bu gün gezegenler sizin için olumlu, oğlak burcundakiler için, dikkatli olun seyahat etmeyin gibi şeyleri bir gazetelerde her gün yazsalar da bunun palavra olduğu, inanlar için anlaşılmaz. Başak burcunda doğanlar için, bugün uçağa binmeyin dendiğinde bunu uygulayacak kadar inanlar çok.
Eğer o gün dünyanın herhangi bir yerinde veya gazetedeki falı okuyan inançlı birinin bulunduğu şehirden kalkan uçaklardan birinin düşmesi durumunda, o uçakta mutlaka her burçtan insanın bulunma olasılığını bile düşünmeden falcının bunu bildiğini sanırlar. Uçakta bulunanların koç veya başak burcunda doğmuş olmalarının aralarında da bir bağlantı olmadığı gibi, burçlara ait karakter özelliklerinin de önemi yoktur. Yay burcundan olan biri, bu burca ait özellikleri okuduğunda mutlaka kendinden bir şeyler bulur. Halbuki o yazının üzerine kova burcu yazılsa hiçbir şey fark etmez. Tüm burçlar için birer sayfa yazı yazın, 1000 kişiye okutun, sonra aynı yazıların üzerindeki burç isimlerini değiştirin başka bir bunlara inanan 1000 kişiye okutun, burç isimlerini değiştirerek yüzlerce kombinasyon ile devam edin. İtiraz pek gelmeyecektir. Yeter ki, 6000 yıl önce Sümerlerin verdiği burç isimlerini hala kullanmamıza rağmen bunlara inanmış kişiler bulun. Böyle insanları da bulmak çok kolay. Msn Happy

İnsanın geleceğe ait kestirimlerinde tutturma olasılığı en yüksek konu, hatta tek konu şu anda meteorolojidir.Msn Cool

Yanlış yere yazmışım silme olanağım da yok.