Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
8 Mart 2008       Mesaj #2
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
hellboy, yukarıda yazılanlar alıntı olmayıp senin durumunu anlatıyorsa, buna üzülürüm cidden Msn Cry Ben Windows Live Hotmail'i Türkçe kullandığım zamanı tam hatırlayamamakla birlikte 1 yıldan fazla olduğunu tahmin ediyorum.

Windows Live hizmetlerini de bu uyarıyı koymayı bu kadar geç düşündükleri için kınıyorum Sopa

Daha önce de dediğim gibi, bağlantı verirken, hesaptan hesaba ve/veya zamanla değişen bağlantıları sevmiyorum. Her ne kadar senin verdiğin "şu" bağlantı, dil seçimi sayfasına götürüyor olsa da adresi senin hesabına mahsus bir adres olduğu için benim hesapta birtakım sorunlar çıkarttı ve başkalarında da çıkartması muhtemel. O yüzden sıkıntı yaşayanlar arkadaşlar, Almanca'dan değiştirmeyi anlattığım MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Tekil Mesaj - yazısını ve İngilizce'den değiştirmeyi anlattığım Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB - Tekil Mesaj - yazısının son kısımlarını okurlarsa kolayca halledebilirler.

Bir de lütfen, hesap Türkçe olduktan sonra Windows Live Hotmail'in sunduğu seçeneklere herkes baksın. Çoğu insan kullandığı ürünlerin seçeneklerinden habersiz yaşıyor da ondan diyorum bunu...