Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
15 Mart 2008       Mesaj #3179
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mazlumguclu adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ne olur bana yardım edin msnemde konuşmak istediğim kişinin üstüne tıklıyorum ama 2 saniye sonra tekrar kapanıyor aslında kapanmıyor çünkü oturumu kapattığımda açık pencereliri kapatmamı söylüyor ne yapabilirim ne olur bana yardım edinMsn Cry

Sormak istediğim buysa; Normal olarak msn imi açıyorum ve herhangi bir kişiye yazacağım zaman kendiliğinden kapanıyor. Sorun internet bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir (Olabilir diyorum çünkü messenger ınızla ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilim. Uygulanmış yama ve eklentilerin olup olmadığı konusunda).

Eğer üstteki değil de buysa; Yine herhangi bir kişiye konuşma penceresi açtıktan sonra işim bittiğinde oturumumu kapatmak istiyorum ve açık pencereler var diye uyarı geliyor. Bu uyarının gelmesini istemiyorum diyorsan. Bunun da çözümü var tabiki. Demokrasi de çareler tükenir burda tükenmez. Her şeye bir kulp uydururuz. Neyse gelelim çözüme: bunu direk messenger üzerinden yapamazsınız ama Messenger Plus Live da yapmanız mümkün. Plus Live yüklü olduğunu varsayarak söylüyorum Messenger kişi listesi bölümünden Plus Live simgesine tıklayıp tercihleri açın ve üst bölümden özelleştir sekmesine gelin. Buradan da sağ bölümden genel seçiliyse Messenger Özelleştirilmesi başlığı altındaki ilk yazıda Sohbetleri açık olan oturumu kapatırken ki doğrulamayı devre dışı bırak yazısının yanındaki kutucuğa çentik koyup tamam diyin (standardı çentiksizdir)

Alıntı
sekcan adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar
ben bilgisayara format atacağım
messengerımda da bissürü sevdiğim özel ifadeler var
bunları yedeklemenin bi yolu var mı
format attıktan sonra tek tek toplamak zor geliyo da Msn Happy

Tabiki. Programcığı sayesinde ifadelerinizi, göz kırpmalarınızı, arka planlarınızı vs. daha birçok şeyi yedekleyebilirsiniz ve tabi yine program sayesinde yedekleri alıp tekrar eski haline getirebilirsiniz.

ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme