Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #3184
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sarp1 adlı kullanıcıdan alıntı

hayır engelliyen birşey yok bu olay sadece benim msnmle açınca oluor başka arkadaşlarımın açtm onlarda sorun yok

Anlaşılabilirliğimi kaybettim sanırım. Sizin messenger ınızdan arkadaşlarınızın kullanıcı isimleriyle açtığınızda normal ve sorunsuz bir şekilde çalıştığını söylemediniz galiba. Eğer böyleyse sizin kullanıcı hesabınızda MSN sunucu dolayından problem oluşmuş. MSN Destek'e bunu belirtebilirsiniz ya da bir zaman bekleyebilirsiniz. Sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.

Ancak diğer bilgisayarlardan kendi kullanıcı hesabınızla oturum açıp da bilgisayarınızda açamıyorsanız. Messenger ın engellenmesi ve size belirtilmeyen bir hatası vardır (oturum açılmadığında kullanıcının karşısına çıkan hata kodları). Bunun için Windows Live Messenger ı tamamen kaldırın ve tekrar kurun. Oturum açmadan önce Messenger Error Fixer programını indirin ve bundan sol bölümden herhangi bir hata kodunu tıklayıp generic fix diyin ve biraz bekleyin. Benim önerim bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra denemeniz. Böylesi daha sağlıklı olur ama fixleme durumu bittikten sonra oturum açmayı deneyebilirsiniz tabi.