Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Mart 2008       Mesaj #21
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
serveryilmaz adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bana kim yardım cı olur bilmiyorum. b ilgisayarım acayip yavaşladı. her türlü virus programı ile tarama yaptım virüsleri sildim. bi r sürü ayar yaptım. xp yi yeniden yükledim. ama kurulu sistemin üzerine onarma yaparak. çünkü bende format yapmaktan korkanlardanım. merak ettiğim konu şu. ben bilgisayarımdaki herşeyi feda etmeye hazırım. b enim istediğim bilgisayarın tümüne format atmak. yani hard disklerde hiç bir şey bırakmadan bunu yapmak.

şimdi arkadaşım senin anlattığın bu format sadece windowsun kurulacağı dizine mi format atıyo yoksa hard diskin tamamına mı ben onu anlamadım. cahilliğimi bağışlayın. pek teknik bildiğim söylenemez.

yardımcı olursanız sevinirim.

birde format atarken bu cd sürücüler hard diskler bunların tanıtımı falan da yapılacak. bende pek donanım yok. bilgisayarın kendi donanımı var. kamera falan onları kurarım tekrar da. benden bişeyler isteyecekmi format atarken ben onu anlamadım. arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

Sadece Windows'un kuruluğu olduğu bölüme format atabilirsiniz. Harddisk, cd-rom gibi aygıtlar için sürücü yüklemeniz gerekmemektedir. Windows XP bunları otomatik olarak tanır.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.