Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi ülkemizin en büyük sağlık sorunlarından birisidir sigara.
Ben ailemde sigara içirtmiyorum. Normalde annem ve babam boyna içerler biz içmesek bile bize de zararının olduğu hakkında okullarda yapılan yada televizyonlarda gördüğümüz kısa ve anlamlı seminerlerde birçok zararını öğrendik.
Tavsiyelerim... Sizde içiyorsanız mutlaka deneyin , kaybeden değil kazanan olacaksınız. Zaten kaybedecek birşeyiniz yok... Paraları geri kazanabilirsiniz ama hayatınızı asla

..
Bandaj İle Bırakma....
İlk olarak arkadaşlar , eczanelerde vb. yerlerde bandaj satılır... "Sigara bırakmak için kola takılan bandajlardan varmı ? " dediğiniz zaman size verirler yada bulabileceğiniz yerleri söylerler ... Fazla pahalı olduğunu sanmıyorum 20 YTL dir içinde 10 bandaj vardır 1-2 felan gidiyor.
Alın bu bandajı buldunuz. 100 YTL de verseniz değer... Aldınız , hemen kullanıma koyulun.
Kendinizde kullanıyorsanız paranızı biriktirin ve aile içerisinde diğer kişiler içinde 1 'er kutu alınız. Çünkü sigara işi ekip işidir , içildiğindede hep birlikte bırakırkende hep birlikte bırakırsınız. Hemen bandajların kullanım şeklini okuyup uygulayın. Programdan şaşmayın içlerinde program olması gerekiyor. O programlara göre kullanın ...
Bandaj Ne İşe Yarıyor ?
Bandaj size belli bir oranda sigaranında içinde bulunduğu ;
Amonyak: Temizlik malzemelerinde bulunur.
Angelica root extract: Kansere yol açar.
Aseton: Oje temizleyicisi olarak kullanılır.
Arsenik: Zehir olarak kullanılır.
Asetik Asit: Asit etkisi gösterir.
Benzen: Boya ve kauçuk maddelerin yapımında kullanılır.
Bütan: Hafif sıvılarda bulunan zehirli bir gazdır.
Fenol: Dezenfektan olarak kullanılır.
Karbonmonoksit: Zehirli gazdır.
Kadmiyum: Pil yapımında kullanılır.
Siyanür: Öldürücü zehirdir.
DDT: Yasaklanmış bir böcek zehiridir.
Ethyl Furoate: Öldürücü bir maddedir.
Kurşun: Yüksek miktarda alınırsa zehirlidir.
Formaldehid: Kimyasal maddedir. Kadavra koruyucudur.
Methoprene: Zehirli bir maddedir.Böcek zehiri olarak kullanılır.
Megastigmatrienone: Kimyasal bir maddedir.
Metanol: Roket yakıtı olarak kullanılır.
Maltitol: Diyabetik tatlandırıcıdır.
Naftalin: Zehirli maddedir. Güve ilacı olarak kullanılır.
Metil isocyanate: Zehirli bir maddedir. Hindistanda 2000 kişinin ölümüne neden olmuştur.
Polonyum: Kanser yapıcı radyoaktif bir maddedir.
Toluene: Endüstriyel çözücüdür.
Maddeleri size belli bir ölçüde verir ve yavaş yavaş sigaradan uzaklaşırsınız. İçerlerinizin rahatladığını sizde hissedeceksiniz. Kulanan kişinin bünyesine göre 3-5-6-10 ayda sigaradan tamamen bıkmış nefret eden ona bağlı olduğunu bilmediğinizi düşünen mutlu bir suratla ayrılırsınız. Özgürlük yeniden sizin.
YÖNTEM 2
"Evdeki herkes içiyor fakat ben içmiyorum ?" Diyorsanız size tavsiyem. Annenize babanıza yada her kim içiyorsa baskı yapın yada "benim yanımda içmeyin " diye sert çıkın. Mutlaka işe yarıyacaktır. O kişilere içinde neler bulunduğunu söyleyin ve size nasıl bir zarar verdiğini söyleyin.
Bu söylediklerimi uygularsanız daha sağlıklı ve mutlu bir yuvaya sahip olursunuz. Denenmiştir