Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
23:03, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 09 Aralık 2025 - 23:04
Arama
MaviKaranlık Forum
Müzik Etkinlikleri
-
Tek Mesaj #48
A.Arda
VIP
VIP Üye
26 Mart 2008
VIP
VIP Üye
GEVENDE ve REPLİKAS’tan Şiddete Uğramış Kadınlar İçin Yardım Konseri...
BANA VURABİLİR MİSİN?
Gevende ve Replikas şiddete uğramış ve sığınma evlerine sığınmış kadınlar için yardım konseri veriyor. Bilgi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Klübü (Bilgitog) tarafından organize edilen konserin tüm gelirleri sığınma evlerindeki kadınlara aktarılacak.
İstanbul Bilgi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü (Bilgitog), her sene düzenlediği "Karanlığa Karşı Türküler" projesini, bu yıl 31 Mart 2008 Pazartesi akşamı Replikas ve Gevende ile birlikte Taksim Studio Live’da Bilgililer Derneği’nin ortaklığı ile gerçekleştiriyor.
Her sene bir tema etrafında oluşturulan etkinlik, bu seneki teması "kadına yönelik şiddet" ile hem kadına yönelik şiddet konusuna toplumun dikkatini çekmeyi, hem de konser gelirlerinin tümünü fiziksel şiddet görmüş ve sığınma evlerine sığınmış kadınlara aktararak bu hassas konuda somut bir adım atmayı planlıyor.
Saat 21.00’da Replikas’ın sahneye çıkışıyla başlayacak konser için kapılar 20:00’de açılacak. 15 YTL olan biletler İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Silahtar (Santralistanbul), Kuştepe ve Dolapdere yerleşkelerindeki Bilgitog standlarından ve etkinlik akşamı Studio Live’dan temin edilebilir.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 23:04
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.