Arama


Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
27 Mart 2008       Mesaj #313
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Ne Yattara'sı

Beşiktaş menajeri Sinan Engin, 'Yattara'yı aldık' şeklinde çıkan haberlere sert tepki gösterdi. Engin, "Ben böyle bir şey söylemedim. Yattara ile ilgilenmiyoruz" dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de "Yattara'yı kesinlikle satmayacağız" ifadesini kullandı.

Yattara ile asla

Beşiktaş menajeri, "Kulübü ile sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile temasa geçmek bize yakışmaz" diye konuştu.

Beşiktaş'tan Yattara haberine yalanlama... Siyah-beyazlı takımın menajeri Sinan Engin, dün bir gazetenin kendisini kaynak göstererek manşetten verdiği "Yattara'yı aldık" başlıklı haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını söyledi. Engin, "Kulübü ile anlaşması devam eden bir oyuncu ile temasa geçmek bizim etik anlayışımıza ters düşer" dedi. viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA


Görüşme yapmadık
Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Şu aşamada camia olarak tek düşüncemiz şampiyonluk hedefimize ulaşmaktır. Dolayısı ile Yattara ile bugüne dek hiçbir görüşmemiz olmamıştır" ifadelerini kullanan Engin, "Temasa geçmediğimiz bir oyuncu ile anlaşmış da olamayız" şeklinde konuştu.

İtibar edilmemeli
Kartal'ın menajeri, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaşlı duruşu, sözleşmesi süren bir oyuncu için önce kulübü ile görüşmeyi gerektirir. Böyle bir düşüncemiz olsa bile atacağımız ilk adım, Trabzonspor ile temasa geçmek olurdu. Taraftarlarımızdan bu tür haberlere itibar etmemelerini istiyoruz."