Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
30 Mart 2008       Mesaj #2357
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
silience adlı kullanıcıdan alıntı

atı 256 ekran 512 ddr ram 60 gb hd alt köşede ünlem amblemi çıktı bende tıkladım benim windowsun sayfasına aktardı orda bişeye tıkladım ve çıkış yapmak istedim olmadı contune vardı ben-de mecburen tıkladım şimdi siyah ekranda yazılar çıkıyo format atmak istiyorum ancak mavi ekran gelmiyo yazılımım orjinal widovs 98 cd takılı açıp kapıyorum ancak yine mavi ekran gelmiyo nasıl yapabilirim

xp kullanıcısıyım pc çöktü mavi ekran gemiyo orjinal cd sini takıyorum ekrande remove yazıyo siyah ekranda format ekranı gelmiyo yardımcı olabilicek varsa sevinirim

ATI ekran kartıyla ilgili yaptığınız ve soruna sebep olan işlemi anlayamadım. Ama tahminen diyebilirim ki ekran kartı çözümlenemeyen bir hata verdi ve bu hatanın da raporunu Microsoft un Crash... diye bir sitesine gidip etraflıca bir iletim sunuyor. Bu iletim raporuna çok fazla ilgi göstermemiş olabilirsiniz. Neyse bundan sonra yapılanları söyleyeceğim ama biraz daha yardım etmeniz gerekiyor.

XP kullanıcısıyım demişsiniz ancak Windows 98 in dahil olduğunu görüyorum burada. Siz tam olarak hangisini yüklemek istiyorsunuz?

BIOS dan First Boot Device ı CD-Rom olarak ayarlayıp kaydedin ve sistem yeniden başlarken CD yi takınız.

Ayrıca sorununuzu kısaca anlatmışsınız ama karışık bir durum var. Kesinleştirme gibi bir durum yaparsanız cevabımda bir kesinlik olacaktır.