Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 65

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.743 Cevap: 697
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Ağustos 2013       Mesaj #641
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
_AERYU_ adlı kullanıcıdan alıntı

Örneğin resim fotoğraf bölümlerinde veya başka yerlerde mesaj atıyorum sonra bir daha mesaj atacakken 30 dakika beklemek zorunda kalıyorum yoksa mesajlar birleşmek zorunda kalıyor. Buna bir çare bulur musunuz?

Kısıtlamalar forum düzenini korumak adına mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar
League of Legends avatarları eklendi: https://www.msxlabs.org/forum/profile.php?do=editavatar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2013       Mesaj #642
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Benim bir istegim var aslinda bir ozellikten cok bir forum istegi. Bence kitaplarla ilgili bir forum acilmali mesela falanca kitap diye baslik olur konunun icerigindeyse kitaptan kisa kesitler olur yazar hakkinda kisa bilgiler kitaba yazilmis ovguler kitap hakkinda farkli yazarlarin yorumlari olur. Bu kisisel bir istek degil bence benim gibi dusunenler vardir. Ayrica boyle bir forum sitemizde bir eksiklik bence. Ayrica bunu eklememiz bazi seyleri degistirir mesela kitap okumayan birine kitabi sevdirebiliriz. Elimizden gelmeyecek bisey degil Msn Happy İstegim dikkate alinsin lutfen saygilarimla.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Ağustos 2013       Mesaj #643
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
_BlueSky_ adlı kullanıcıdan alıntı

Benim bir istegim var aslinda bir ozellikten cok bir forum istegi. Bence kitaplarla ilgili bir forum acilmali mesela falanca kitap diye baslik olur konunun icerigindeyse kitaptan kisa kesitler olur yazar hakkinda kisa bilgiler kitaba yazilmis ovguler kitap hakkinda farkli yazarlarin yorumlari olur. Bu kisisel bir istek degil bence benim gibi dusunenler vardir. Ayrica boyle bir forum sitemizde bir eksiklik bence. Ayrica bunu eklememiz bazi seyleri degistirir mesela kitap okumayan birine kitabi sevdirebiliriz. Elimizden gelmeyecek bisey degil Msn Happy İstegim dikkate alinsin lutfen saygilarimla.

Değerlendireceğiz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
TheOne - avatarı
TheOne
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013       Mesaj #644
TheOne - avatarı
Kayıtlı Üye
film telif hakkı yüzünden eklenmemekte ama eğer sizde uygun bulursanız film isimleri oyuncuları konularını paylaşım hem izleyenlerde filmleri eleştirsin izlemeyenlerde film hakkında bilgi sahibi olurlar
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
4 Eylül 2013       Mesaj #645
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Ek'de belirttiğim şarkının müziğini Flash Chat'le birleştirebilirmiyiz? Neden Flash Chat derseniz çünkü ChatBox için böyle bir şarkı çok efkarlı. Msn Happy Ama mesela efkar yada kafa dinlemek isteyen biri Flash Chate gelip hem sohbet eder hem muzikle ruhunu tatmin eder. Ne demişler muzik ruhun gıdasıdır. Msn Happy aslinda bu olmak zorunda degil bu sarkiyi secme amacim eskileri sevmemdir. Herhangi rahatlatici bir muzik secilebilir. Hatta bir anket bile yapilabilir Msn Happy yada esin engin yerine gulden karabocek de olabilir. Ama cok ta eskiye kacmamak gerek Murat Bozun bir sarkisini ekledim oda iyi hatta oldukca iyi Msn Happy herneyse kabul edilmezsede edilmez. Sadece oneriydi Msn Happy saygilarimla..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: mp3 esin_engin_seven_ne_yapmaz_mp3_75244.mp3 (988.0 KB, 229 gösterim)
Dosya Türü: mp3 gulden_karabocek_sen_evlisin_mp3_77662.mp3 (1.32 MB, 430 gösterim)
Dosya Türü: mp3 geri_donus_olsa_murat_boz_mp3_27439.mp3 (1.15 MB, 411 gösterim)
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
TheOne - avatarı
TheOne
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013       Mesaj #646
TheOne - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

Ek'de belirttiğim şarkının müziğini Flash Chat'le birleştirebilirmiyiz? Neden Flash Chat derseniz çünkü ChatBox için böyle bir şarkı çok efkarlı. Msn Happy Ama mesela efkar yada kafa dinlemek isteyen biri Flash Chate gelip hem sohbet eder hem muzikle ruhunu tatmin eder. Ne demişler muzik ruhun gıdasıdır. Msn Happy aslinda bu olmak zorunda degil bu sarkiyi secme amacim eskileri sevmemdir. Herhangi rahatlatici bir muzik secilebilir. Hatta bir anket bile yapilabilir Msn Happy yada esin engin yerine gulden karabocek de olabilir. Ama cok ta eskiye kacmamak gerek Murat Bozun bir sarkisini ekledim oda iyi hatta oldukca iyi Msn Happy herneyse kabul edilmezsede edilmez. Sadece oneriydi Msn Happy saygilarimla..

eklerden dolayı bile telif hakkına takılabilir site değil ki izin alınması gereken sanatçının bir şarkısını kullanmak neden dicek olursanız telif haklarına takılmamak adına youtubede barındırılan muyap (müzik yapımcıları derneğinin ) ın videolarını dahi sitede paylaşmak yasak
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
11 Ekim 2013       Mesaj #647
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

Türk ve Dünya edebiyatları adı altında, işlenmiş ve işlenmeye devam eden konularıyla iki ayrı forum mevcut:
Türk Edebiyatı - MsXLabs
Dünya Edebiyatı - MsXLabs
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
WaRrioR - avatarı
WaRrioR
VIP VIP Üye
13 Ekim 2013       Mesaj #648
WaRrioR - avatarı
VIP VIP Üye
Msxlabs alış veriş bölümü olsa logoyu talıyan tşört kapri yüzük kolye gibi şeyler satsanız üyeler satın alsa Msn Happy msxlabs logosu olan bi yüzük satın alırdım mesela Msn Grin - işletmeci olarak Msn Grin ve siteye olan bağlılığımdan dolayı böyle bi yan sekme açılabilir siteye destek olur hem daha fazla büyümesini sağlar Msn Happy daha çok kişiye daha gerçekci ve kalıcı hitap eder
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Esqi qulağı qesiqlerden qim qaldı
TheOne - avatarı
TheOne
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013       Mesaj #649
TheOne - avatarı
Kayıtlı Üye
sözlü kurallar yerine herşeyin açıkca belirtilmiş oldugu manifesto yazılsa
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
13 Ekim 2013       Mesaj #650
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
En aktif kullanıcıların yüzdeleri bazen noktadan sonra 4 rakama çıkıyor, 28.5678% gibi, 3 rakam azaltılabilir. çok ufak ayrıntı ama dikkatımı çekti Msn Happy