Arama

Bir erkeğe alınabilecek en güzel hediye sizce nedir? - Sayfa 19

Güncelleme: 21 Aralık 2015 Gösterim: 225.570 Cevap: 212
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mayıs 2012       Mesaj #181
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ew seklınde anahtarlıgı nasıl yaptın acaba?? bnmde hosuma gttı solersnz sewnrm..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Haziran 2012       Mesaj #182
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kesinlikle playstation Msn Happy beraber oynanır uu harika Msn Happy)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2012       Mesaj #183
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben sevgilime hediya alacağım. Doğum günü yaklaştı. Fakat 3 senedir birlikte olduğumuz için bütün herşeyi almış bulunmaktayım. Denizde kayık gibi bişey kiralayıp romantik deniz turu istiyorum. Fakat dalgalı olacak diye korkuyorum Msn Grin değişk tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürlerr Msn Happy
dark knight - avatarı
dark knight
Ziyaretçi
26 Haziran 2012       Mesaj #184
dark knight - avatarı
Ziyaretçi
daima elektronik eşya işe yarar
msn mobile
msn photo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2012       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Evet playstation iyi olabilirrr Msn Grin en azından oynamak için dışarı çıkmaz Msn Happy) bu iyimiş elektronikte iyi ve arabasına yeni bişeyler yapmayı çok seviyo. Jantlarını değiştirmek istiyordu baktım ama fiyatları çok yüksekk peki arabaya uygun fiyatlı bişeyler ne olabiliir ?? Çok teşekkür ederim yardımınız içinnn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2012       Mesaj #186
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENCE EN GÜZEL HEDİYE İLK GÜNDEN İTİBAREN BİR AJANDAYA NOT TUTMAK..VE KALICI OLMASI İÇİN TÜM YAŞANILAN EN GÜZEL ANILARINIZI VE ONA OLAN TÜM DUYGULARINIZI YAZIN..HERGÜN YENİ ŞEYLER EKLEYİN.VE ZAMANI GELİNCE O AJANDAYI ONA ARMAĞANA EDİN..BİR KISMINIDA BİR SÜRELİĞİNE ONUN DOLDURMASI İÇİN ONA EMANET EDİN..BIRAKIN ODA EN ÖZEL BİRGÜNDE O AJANDAYI SİZE ARMAĞAN ETSİN...
EN KALICI VE UNUTULMAZ HEDİYE BUDUR BENCE...
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
11 Ağustos 2012       Mesaj #187
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelere şuradan ulaşabilirsiniz. http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/erkeklere-hediye/
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
14 Ağustos 2012       Mesaj #188
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Şu adres sana oldukça yardımcı olacaktır. http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/erkeklere-hediye/
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2012       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben erkek arkadaşımla 4 senedir beraberim.ona değişik bir hediye almak istiyorum kıyafet resimleri yastığa bastırma dışında ne yapabilirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2012       Mesaj #190
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu hediyeyi bana erkek arkadsım yapmıştı ve cok hoşuma gitti öneririm .. dogum günümde .!! hany içi toz olan hap kapsülleri varya onları teker teker açmış içine minik minik kagıtlarla notlar yazmışş tam 17 tane o zaman 17 yasıma girmiştim çünküü ve bu kapsülleri minik şeker bi kutunun icine koymuşş kutunun yuzunu ablasının ojeleriyle rengarenk süslemişş cok güzel olmuss bence ben bayılmıştımm Msn Happy Msn Happy