Arama

MSN patlatma nasıl yapılıyor? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Temmuz 2013 Gösterim: 99.407 Cevap: 137
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
illegal durumlarda yardım edemeyiz.Hack,crack vs gibi...

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn i giriş yarine yaz aşağıda parolanızımı unuttunuz diye bir bölüm görecek sin ora tıkla açılınca yeniden msn isticek oraya msn yi yaz devama bas kimliğimi gizli yanıtımı kullana tıkla gizli soruyu bilirsen msn senindir
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

msn i giriş yarine yaz aşağıda parolanızımı unuttunuz diye bir bölüm görecek sin ora tıkla açılınca yeniden msn isticek oraya msn yi yaz devama bas kimliğimi gizli yanıtımı kullana tıkla gizli soruyu bilirsen msn senindir

onu bildikten sonra zaten msn onundur değil mi ?Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Eylül 2009       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebook patlatma

facebook ve msn şifremi çaldılar napabılrım çok gıçık oldum yaaaa ne olur yardı edınn ?S:Msn Confused
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2009       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebook patlatma

birisi war hem msnsi hem face sini patlatmam lazım ama şöyle bişey war msnde sürekli kullandığı we face de kullandığı hesaplar farklı, asıl amaç face, faceye ait msn yi bi kez aldım ama diğer hesaba böle böle bi işlem yapıldı onaylıyomusunuz dio ee aynı fake i 2 kere yiycek kadar da aptal değil, bi yardım et nolur ölüyorum çok merak ettiğim bi mevzu war mutlaka öğrenmeliyim o kişinin msnden yada faceden
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebook patlatma

meraba benim resimlerimle benim adıma facebook açılmış arkadaşlarımı ekleyip benmişim gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor.şikayet ettigim halde umrunda deil kimsenin artık gerçekten canım sıkılmaya başladı .yardım lütfen
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2009       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

emesen patlatma nasıl olur

bnm birinin canını yakmam lazım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009       Mesaj #18
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

facebook ve msn şifremi çaldılar napabılrım çok gıçık oldum yaaaa ne olur yardı edınn ?S:Msn Confused

Alıntı

birisi war hem msnsi hem face sini patlatmam lazım ama şöyle bişey war msnde sürekli kullandığı we face de kullandığı hesaplar farklı, asıl amaç face, faceye ait msn yi bi kez aldım ama diğer hesaba böle böle bi işlem yapıldı onaylıyomusunuz dio ee aynı fake i 2 kere yiycek kadar da aptal değil, bi yardım et nolur ölüyorum çok merak ettiğim bi mevzu war mutlaka öğrenmeliyim o kişinin msnden yada faceden

Alıntı

meraba benim resimlerimle benim adıma facebook açılmış arkadaşlarımı ekleyip benmişim gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor.şikayet ettigim halde umrunda deil kimsenin artık gerçekten canım sıkılmaya başladı .yardım lütfen

Alıntı

bnm birinin canını yakmam lazım

MSN Çalma\Patlatma vb. tarzda programlar yoktur. Bunun aksini iddaa eden yalan söylüyordur.

MSN adresiniz ya da FaceBook adresiniz çalındı ise geri alma ihtimaliniz çalan kişinin bilgilerinizi değiştirmesine bağlı geri alma ihtimali "Şifremi Unuttum" bölümünü kullanmaktır. MSN veya FaceBook yönetimine kayıt olurken verdiğiniz ya da en son değiştirdiğiniz hali ile kişisel bilgilerinizi yollayıp şifrenizin çalındığını belirtmektir. Bunların dışında mantıklı bir yol yoktur.

Tekrar tekrar söyleyeyim MSN Çalma\Patlatma vb. tarzda programlar yoktur. Var diyenlerde tamamen kullanıcıları kandırmaya yönelik yapılan işlerdir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Eylül 2009       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn nasıl patlatılır

ben kendi msn adresimi artık kullanmak istemiyorum ve hiç açılmasını istemiyorum bunu nasıl yapabilirim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009       Mesaj #20
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

ben kendi msn adresimi artık kullanmak istemiyorum ve hiç açılmasını istemiyorum bunu nasıl yapabilirim

Alıntı
hellboys adlı kullanıcıdan alıntı

Önce http://account.live.com/?mkt=tr-tr adresine gidin, kapatmak istediğiniz hesap ile oturum açın.

"Ek seçenekler" başlığının altındaki "Hesabı kapat" bağlantısına tıklayın ve çıkan adımları uygulayın.

Aşağı kısım eskiden kapatma işleminin nasıl yapıldığını anlatıyor. Eğer oradan takip etmek isterseniz, sizi tekrar yukarıdaki anlattığım sayfaya yönlendirecek.

BU adrese giriniz ve işlemleri yapınız

https://accountservices.passport.net/Custom...10&lc=1055&sl=1

10ld4

21ni1

30xr1
43il

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.