Arama

MSN 800706be hata kodu ve çözümü nedir? - Sayfa 4

Güncelleme: 9 Mayıs 2011 Gösterim: 36.229 Cevap: 39
Misafir fatos - avatarı
Misafir fatos
Ziyaretçi
20 Ekim 2009       Mesaj #31
Misafir fatos - avatarı
Ziyaretçi
deliricem 800706be hata kodu için mıscuu2 proğramını vermişisiniz ama bu bende işe yaramadı maalesef,yükledim çalıştırdım ama sonuç yok hiç o liste filan çıkmadı çalıştır diyo yüklüyo gibi yapıyor bukadar tekrar gidiyor ya bu windows live messengeri başka türlü silme şansım yokmu benim deliricem kesinlikle proğram ekle kaldırdan silemiyorum eksik kaldırıldı vs diyerek hata kodu veriyor ve asla msn açmıyr llütfennn ama lütfen yardım edinnn
Sponsorlu Bağlantılar
sedofer - avatarı
sedofer
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #32
sedofer - avatarı
Ziyaretçi
bu dedikleriniz uyguluyorum msn açma ile ilgili tüm detayları okudum ama şu an şu service pack meselesindeyim bende yüklü service pack 2 tekrar mı yüklemem gerek ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mart 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bensize söyliyim msn le ilgili herşeyi sil tekrar yükle ve yeni sürümü yüklediyecek onu yükle olur gülüm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
800706be ya ben msn me grmyrm bu kodla ilgili hata var dior nsl yapcam biri yardımcı olabilir mi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar aynı sorun bendede wardı 800706be başlattan calıştıra girip (regsvr32 Softpub.dll) yazdıktan sonra msnem acıldı ewet tam 34 gün sonra deneyin işe yarıyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu çalıstırdan (regsvr32 Softpub.dll) yi deneyen varmı!!!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2010       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
800706 be hata kodu veriyor lütfen acil yardm sildim yükledim bişiler yaptım olmuyooooor saat intrnet güncellemeleri yaptm bişiler bişiler kafam karmakarıştı bir de msn bağlantı gelişmiş ayarlarıma eksik bişi yazmış olabilirmiim oradaki ayarları nasıl yaparım proxy falan akşam oldu hala olmuor 100 kez program yükledm...lüüüüütfeeen çıldırıoruuuuum ....
sirumit - avatarı
sirumit
Ziyaretçi
28 Mayıs 2010       Mesaj #38
sirumit - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar işiniz zor neden derseniz heray artık başka bir yeni yazılım eklenti üretiliyor bunu destekleyen işletim sistemleri varmı diyen yok Hey!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Temmuz 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde açılmıyr tarih ve saat özellikleri ne,?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tamamen çözüm olmuyo ama başlattan açarsanız program rahat birşekilde açılıyor..