Arama

İstanbul'da SBS puanı 360-70 olan Anadolu liseleri var mı? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 16 Şubat 2013 Gösterim: 106.746 Cevap: 142
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2010       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ilk sınavım 368 puan yaptım sınıf puanım 370 başarı yüzdem 70 lerde bişe şimdlik durum böyle moral 0 anadolu lisesne veya fen lisesine giremezsem ( ki istanbul içi ) annemle v babamla aram bozulacak 1. dönem teşekkr aldım diye az bağırıp az cezalar vermediler korkuyorum anadolu liselerine girebilrimiym hiç farketmez nolr istanbul için düşük bir puanlı lse buluyum tşkkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2010       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merak atmee snn o kadarda kötü deil puann bnm kide==300
Sponsorlu Bağlantılar
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2010       Mesaj #73
misafir - avatarı
Ziyaretçi
"arkadaşlar bn ilk sene 300 aldım ikinci sene 250 aldım bu sene yükseltirsem güsel bi anadoluya girebiliyorum anadolu liselerinde ön kayıtlar war kısaltmalar war fazla takmayın yani son sınava ii çalışın hade başarılat"
NASIL OLUYOR BÖYLE BİŞEY ANLAMADIM BEN İLK SENE 370 İKİNCİ SENE 356 YAPTIM ÜÇÜNCÜ SENE 420 YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖYLE BİLE YAPSAM ANADOLU LİSELERİNE GİREMİYORUM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2010       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim puanım ortalama 330 bir liseye gideb,lirmiyim lütfen erken yazın oldumu klütfen ii haber olsun imma hatişp batman olur mu?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2010       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
380 puana hangi liseye gidebilirm weeeeeeeee ben matematik öğretmeni olmak istiom hangi liseye gitmeliyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
anadolu lisesine grmk o kadar da kolay deil sonuçta çk kişi bu liselere kayıt yaptrmak için uğraşıyor 360-370 e anadolu liseleri duyduuğum kadarı ile açılmış ama emin deilim tabii..o liselerin puanları seneye artar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2010       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha ben 6.sınıfta 497 7.sınıfta 489 yaptım hangi liselere gidebilirimm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2010       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben 7. sınıf öğrencisiyin 382 puan aldım acaba daha kaç puan alırsam iyi bir lise kazanabilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2010       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 6. sınıfta 386 7 de 382 8 de kaç yapmam lazımki anadolu yakasında bi yerlere girebilim???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2011       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek liselerine falan girersen muhasebeci, ticaretci, alım satım, o işlerin adamı olursun ticaret meslek lisesinden de üniversite kazanmak zor en iyisi düz lise...