Arama

Yuvasından dışlanan yavru kırlangıç nasıl beslenir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Temmuz 2014 Gösterim: 56.202 Cevap: 36
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mayıs 2014       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kırlangıç ne yer
Sponsorlu Bağlantılar
brkant - avatarı
brkant
Ziyaretçi
26 Mayıs 2014       Mesaj #32
brkant - avatarı
Ziyaretçi
ben birtane yuvadan düşmüş bebek kırlangıç besliyorum ama ölecek gibi ne yapabilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mayıs 2014       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
brkant adlı kullanıcıdan alıntı

ben birtane yuvadan düşmüş bebek kırlangıç besliyorum ama ölecek gibi ne yapabilirim

Ekmeği ıslayıp parmağının ucuna al kafasına hafifçe dokun ağzini açıyo parmağını ağzına götür yer yemeyene kadar yedir. Suyunuda pet şişe kapağına koy kuşu eline al gagasını suya değdir biraz sonra içer o . Biz yurtta kalıyoruz penceremizde 7 tane yuva vardı fırtınada bitanesi düştü 2 yavru bakıyoruz gayet de iyiler aç bırakma yarım saatte 45 dakka da bir yedir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bi kırlangıcta bız bulduk veterınere göturduk atmaca dedi bızde tavuk cıgerıyle beslemeye devam edyrz su vermıyoruz suan da hıc bı sıkıntısı yok halınden memnun (tvuk cıgerını ezıp cıg verıyoruz) ama kırlangıc oldugu besbellı..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Haziran 2014       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evine al veterinere götür
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2014       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,,

Bendede 2 tane kırlangıç yawrusu var durumları iyice kötüleşiyor gibi geldi,, şu pet shoplardaki kurutulmuş karidesleri yediriyorum. yumurtada verdim.. ama pek etkili geldiklerini söyleyemem..

petshoplardakiler bunlara ağır gelir yedirme ciğ et yedir elinle azını ac başka biride azına eti şırıngayla sıksın et ciğ olduğu için şırıngadan çıkıyo merak etme
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2014       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
aylin83 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar evde 3 kedım var ve balkonuma kırlangıc yuva yapmıs her gun o balkonu kapatıyordum fakat bugun unuttum Msn Sad ve kedım kırlangıc esklerınden bırını yakalamıs . elınden aldıgımda olmustu ne yazıkkı . sımdı bır es ve yavrular kaldı . smdı erkek kus yasıyorsa eger yavruları besleyebılır mı yoksa ben yuvadan yavrları alıp besleyeyım mı ne yapmam lazım ınanın bılmıyorum kırlangıclar hakkında detayl bılgı de bulamadım eslerı beslemelerı gıbı . bır bılgısı olan varsa bana yardımcı olabılır mı cok tesekkur ederım

yuvalarını hemen yanna gozukmeden birkaç parça et koy yerlerse koymaya devam et yemezlerse benden bukadar