Arama

'msnmsgr.exe' hatası ve çözümü nedir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 5 Şubat 2012 Gösterim: 22.396 Cevap: 13
Rookie - avatarı
Rookie
Ziyaretçi
5 Aralık 2010       Mesaj #11
Rookie - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mucize adlı kullanıcıdan alıntı

MSN sürekli hata veriyo tamamen kaldırıp yüklediğimde hiçbişey değişmedi bu seferde ( C:dosyasının içinde windowslivemessenger msnmsgr.exe)die bir hata veriyo ve uygulamaya başlanamadı diyor yardımcı olurmusunuz...lütfen!!!

arkadaşım msnmsgr.exe bir virüs çeşididir antivirüs varsa zaten virüsü silmiş ama virüs kendini Run'da anahtara enjekte etmiş açılamayınca da(çünkü antivirüs sildi)windows dosyayı bulamadığı için hata veriyor hatanın sebebi bu

Sponsorlu Bağlantılar
Çözüm ise: messengerı kaldır redegitteki messengera ait tüm anahtarları sil msn i yeniden yükle sorun çözülüyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bendede bir exe dosyası açılmıyor hatada vermiyor ne yapmamız lazım arkadaşlar bir yardım edin.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benım msnmsgr.exe hatası verıyor nası duzelte bılırım msn me nası gerı done bbılrım nası aca blrm msn mı ? beyler lutfen yardım edın lutfenn ....... Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim bilgisayarım açılmıyor siyah bir ekran geliyor başlat menüsü yok kişiselleştirilmiş ayarlar yazıyor altında yapılıyor ve msnmsgr yazıyor bilgisayara açılmıyor bunu nasıl düzelteceğim lütfen yardım