Arama

Farmville oyununu açamıyorum, sebebi ve çözümü nedir? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 20 Nisan 2015 Gösterim: 44.381 Cevap: 111
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2010       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben mozilla firefox kullanıyorum.farmville oynuyorum.fakat bu aralar bir sorunum var.markete veya hediyeye tıkladığımda açılmıyor.yane hiç bir şey ekemiyorum.başka bilgisayardan giriğimde bu sorun olmuyor.başka kişiler benim pcden girince yine aynı sorun oluyor.başkalarındada açmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar
lütfen bi yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar Aynı Sorun Bendede Var Farmville Cubugu Sona Kadar Gelip Donuyo Adminlerle Görüştüm Ban Yedigimi Söyledir 3-4 Gün içinde Acılır Dediler Sizde de AYnı Problem Olabilir Beklemede Kalınn...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

farmville hata duzeltme

farmville oyununda para hilesi yapınca yenile diyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlarr farmvilledeki tarlamı sadece saman balyalarınla doldur dum ama 1 aydır açılmıyor Msn Sad başkalarının farmvilelsi benim pc de açılıyor ama saman balyaları yüzünden tarlam açılmıyo 1 aydır yardım edin lütfenn bu panoya bakamıyorum lütfen mail olarak atarfmısınız yardımlarınıızı tskler şimdiden ...

Son düzenleyen _KleopatrA_; 2 Şubat 2010 15:42 Sebep: msn yasak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2010       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
valla tarlanın yarısından fazlasına balya koydum çabuk xp atlamak için ne olduysa ondan sonra oldu çıktım giremiyom. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa veya çözümü yardımcı olun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

farmville yi acamiyorum

ya biri yardımcı olsun lütfen farvilleyi açarken http://static-facebook.farmville.com/v15689/flashLocaleXml.xml.gz böyle bişey indirmek için kutu açılıyo indiriyorum yinede oyun açılmıyo yardımcı olun lütfennnn ...
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010       Mesaj #67
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya biri yardımcı olsun lütfen farvilleyi açarken http://static-facebook.farmville.com/v15689/flashLocaleXml.xml.gz böyle bişey indirmek için kutu açılıyo indiriyorum yinede oyun açılmıyo yardımcı olun lütfennnn ...

Flash Player'ı güncelleyin. Çerezleri temizleyip tarayıcıyı kapatıp açın ve tekrar deneyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende acamıyorum neden adobede yüklü arkadaşlar bi şey söylerseniz mutlu olurum
efsane38trtc - avatarı
efsane38trtc
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #69
efsane38trtc - avatarı
Ziyaretçi
Çözüm 1 : Adobe Flash Player 10 yükle veya daha yüksek sürümünü.

Çözüm 2 : CCleaner programı ile çerezleri ve geçmişi sil..!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde oyun açılıo ve gayette iyi oyuna girip kümesten para alıp çıkıp bir daha girebiliorum
ama bnde hediye sorunu var hediyeleri almak için accept gifte tıklıorum tarlaya giriyor ve hediye boşa gidiyor çok kötü birşey 40 tane hediyem boşa gitti bunun düzelmesi için ne yapabilirim birde eskiden bndede farmville bndede açılmıyodu internetin yeni sürümünü ekledim açıldı birde googledan farmville yazın farmville zyngaya girin ordan toplayıp bişiler ekin bnden bu kadar hadi by