Arama

Meslek liseleri arasında nakil yapmak mümkün müdür? - Sayfa 2

Güncelleme: 28 Mayıs 2014 Gösterim: 34.096 Cevap: 33
Misafir cengiz - avatarı
Misafir cengiz
Ziyaretçi
6 Kasım 2011       Mesaj #11
Misafir cengiz - avatarı
Ziyaretçi
herkese selam benim kızım hayrabolu anadolu lisesi 1 e gidiyor fakat biz babaeskide ikamet ettiğimiz için buraya kaydını aldırmak istiyoruz ama 2side anadolu lisesi fakat babaeskideki anadolunu puanı yüksek sonuçta ikiside anadolu lisesi başvurduğumuzda puanı düşük dediler bende ikiside anadolu lisesi olduğunu söyledim ne kadar saçmalık buraya kaydını aldırmam için ne yapmam lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben anadolu lisesi 10. sınıf öğrencisiyim ama ankara tapu lisesine nakil olmak istiyorum olabilir miyim acaba?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam ben anadolu lisesi 10. sınıf öğrencisiyim şimdi ankara tapu meslek lisesine geçiş yapmak istiyorum yapabilir miyim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben anadolu lisesi 10. sınıf öğrencisiyim şimdi ankara tapu meslek lisesine geçiş yapmak istiyorum yapabilir miyim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sağlık raporu atamamı engellermi nakil yaptıramassam okulu bırakacağım lise 3 teyim bana yol gösterin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ocak 2012       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bn Endüstiri Meslek Lisesinde Öğrenciyim Bn bu Okuldan Aşçılık Okuluna Geçmek İstiyorum Acaba Geçebilirmiyim.. Çok Acale Öğrenmek İstiyorum
hilal1132 - avatarı
hilal1132
Ziyaretçi
9 Şubat 2012       Mesaj #17
hilal1132 - avatarı
Ziyaretçi
benim puanın anadolu lisesine yetiyordu ancak tercih listem yanlış oldu şimsi düz mesleğe gidiyorum diploma puanım da yüksek acaba anadolu meslek lisesine geçebilir miyim? Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2012       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
anadolu imam hatip öğrencisityim sağlık yada normal bir anadolu lisesine geçiş hakkım var mı ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2012       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kız teknik meslek lisesinden adalet meslek lisesine geçiş varmı?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2012       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Turizm meslek lisesi 10 sinif ogrencisiyim Endustri meslek bilgisayar bolumune gecebilirmiym