Arama

Tipeez oyunu hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 11

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Temmuz 2014 Gösterim: 44.869 Cevap: 171
bihter_hazal - avatarı
bihter_hazal
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #101
bihter_hazal - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben tipeez üyesi şirin_şeker_kız.Ben tipeezi çok severim. Bilgi için tipeez yaz vede para hilesi yaaprsan kayla tippuanını 0 a indiriphiç para kazanamsın
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2011       Mesaj #102
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ewt sadece oyun uynayarak kazanılıyo
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2011       Mesaj #103
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tippezde kasa açma oyununda verilen ipucu karmakarışık lütfen YARDIMM EDİNNN !!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2011       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Tipez de gezilmiyor sadece uzayda sohbet butonu va oraya basıyorsun ve arkadaşlarınla mesajlaşıyorsun birbirinle arkadaş oluyorsun oyun oynuyorsun oyunda hile yok küfür yok taşkınlık yok ! oyuna girdiğinde zaten orda para (tippuan) çoğalıyor işte oyun böyle oynanıyor ....

gezilio tipeez dünyasında
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2011       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YHAAA Arkadaşlarrr Benim Adım Onaylanmadı Nasıl Onaylancak Hiç bişey yapamıyorummmMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
geziliyor bir kere.tipeez dünyasına tıklıyon oluyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tipeez harika hem tipeezde uzayda sohbet vardı konuşmak için şimdi tipeez dünyası çıktı bir sanal dünya oldu sonra tipeez o yüzden tipeez artık çok seviliyor ve tippuan çok önemli tippuan tipeezdeki paradır o yüzden hile istioz ama hile gibi bir oyun var tipeez'de oynşara girin çamur banyosunu oynayın o oyun harika bişi oyunu oynayın mesela çamur banyosunda 2.bölüme gelin 3.bölümü geçemedinmi 2.bölüme gelidğin için 174 tippuan veriyor süper bi oyun o oyun sayesinde zengin oldum ama ndn hala tippuan hilesi istiyorum bende bilmiyorumMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2011       Mesaj #108
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tipeez'De geziliyor.Arkadaş edinliyor.Yarışmalar ve oyunlar oynayarak tippuan kazanılıyor.Hatta gerçek hed,yeler bile veriorlar.Bizzat ben tipeez tişörtü kazandım...Gezilmiyor diyenlere bakma.Tipeez dünyası diye biryer var sanalika gibi.Orda evin var eşya alıosun süper bir site.Girdikçe beğenirsin.Forum var orda konu açabiliosun ünlülk diye bişey var.Oda herkes seni tanıo olduğüunda ünlü olmuş oluosun.Ünlü olmak için yarışma kaanılıo tipeeze çok girilio çok arkadaş edinlio işte böle biyer orası ! Süper bi site.Cahillere inanma kardeşim orda hile filan yok !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2011       Mesaj #109
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kasanın şifresi nee 2011 yılının ?*
ŞARKICI GÜZELİ - avatarı
ŞARKICI GÜZELİ
Ziyaretçi
18 Eylül 2011       Mesaj #110
ŞARKICI GÜZELİ - avatarı
Ziyaretçi
BENİM PARAM HİÇ YOK OYUN OYNUYOM SONRA EWİME BİŞİ ALIYOM LÜTFEN TİPEEZ BEY GELSİN PARA VERSİN YADA PARA HİLESİNİ ÖĞRETİN