yaaa siz kapandı sanın
Sanalika - Eğlenceye Katıl a girin görün yakında açılacak yani sevinenler okadar çok sevinmeyin sanalika severler için de bir haberim var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sanalika kısa bir süre içinde açılacak ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz benim 1 arkadaşlık 1 bronz 1 de altın vipim vardı ama onların süresi durmuş tekrar kullanabileceğiz bunları bu mesaj oyunstüdyosu.com dan alıntıdır (kurallar ve açılacağına dair sözleri)
Sanalika.com hakkında verilen "tedbiren erişime engelleme" kararı, yapılan inceleme sonucunda herhangi bir uygunsuz içerik bulunmadığının belirlenmesiyle kaldırılmıştır.
Üç yıla yakın bir süredir sizlerle olan Sanalika, bundan sonra daha duyarlı ve güvenli bir şekilde hizmet vermeye devam edecektir. Sanalika dünyalarındaki çocuk kullanıcılar, artırılmış ebeveyn kontrolü, geliştirilmiş uygunsuz içerik filtresi ve zaman planlamayla artık daha da güvende olacak.
Sanalika'yı yalnız bırakmayıp her aşamada yardım ve desteğini esirgemeyen kullanıcılarımıza, bilişim ve oyun sektörünün temsilcilerine, Telekomünikasyon Daire Başkanlığı yetkililerine, tüm ekibimize, danışmanlarımıza ve ilgili tüm kişilere teşekkür ederiz.
Biz Sanalika'yı sizler için tekrar hazırlarken, yeni platformumuz PETePET'e göz atabilir, yeni bir maceraya başlayabilirsiniz.
En kısa sürede görüşmek üzere,
OyunStudyosu Ltd. Şti hepsini buradan öğrendim

işte bukadar üzülmeye hiç gerek yokmuş demekki demi

yaşasın sanalika