Arama

Kişi Listesi Kaydetme (E-posta adresi olarak) - Sayfa 2

Güncelleme: 19 Mayıs 2012 Gösterim: 79.291 Cevap: 57
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
25 Nisan 2010       Mesaj #11
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Elinizdeki e-posta listesini ihtiyaçlarınız doğrultusunda çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Listenin nasıl "Microsoft Outlook" gibi bir programa ekleneceğini öğrenmek isteyen varsa,
bununla ilgili başka bir mesaj daha gönderebilirim.

selamlar,
word sayfalarında (tahmini 10-12 sayfa) yazılı bulunan e-mail adreslerini, "Microsoft Outlook" kişi listesine,
veya, gmail veya msn kişi listesine şipşakMsn Wink atabilirmiyiz?
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
25 Nisan 2010       Mesaj #12
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
biruni adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar,
word sayfalarında (tahmini 10-12 sayfa) yazılı bulunan e-mail adreslerini, "Microsoft Outlook" kişi listesine,

Sponsorlu Bağlantılar
veya, gmail veya msn kişi listesine şipşakMsn Wink atabilirmiyiz?

Microsoft Outlook > Dosya > Al ve Ver... > Başka bir program veya dosyadan al

Sekmeyle ya da virgüllle ayrılmış değerler seçeneğini kullanın. İşlem başarılı olmazsa, e-mail adreslerini Not Defteri'ne kopyalayıp txt olarak kaydedin ve o şekilde deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb,
bana mail göndermiş tüm kişiler hotmailde kişilerime ekleniyor galiba.
bana mail göndermiş tüm kişilerin mail adreslerini txt dosyasına almak istiyorum.yani hotmail kişilerimde olsun olmasın bana mail göndermiş herkesin mail adresini kolay bir şekilde çekmek istiyorum.yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Mayıs 2010       Mesaj #14
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

mrb,
bana mail göndermiş tüm kişiler hotmailde kişilerime ekleniyor galiba.
bana mail göndermiş tüm kişilerin mail adreslerini txt dosyasına almak istiyorum.yani hotmail kişilerimde olsun olmasın bana mail göndermiş herkesin mail adresini kolay bir şekilde çekmek istiyorum.yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar..

Alıntı

Not: Kişi listenizi kaydetmek için farklı yöntemler de mevcut. Mesela Sign In adresine hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Kişiler > Messenger'da" ekranındayken "Yönet > Ver" seçeneğini kullanarak, kişi listenizi WLMContacts.csv dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Ancak bu listede, zamanında WLM kişi listenizden silerken "Windows Live Hotmail kişilerimden de kaldır" seçeneğini işaretlemeden sildiğiniz kişiler de yer alacaktır. Bununla birlikte kişi listenizi, yalnızca kişilerin e-posta adreslerinin yer alacağı şekilde kaydeden Messenger Plus! scriptleri veya başka yardımcı programlar da olabilir.

Bununla bereber, önce Outlook veya benzeri bir programdan Hotmail - Kişiler ekranındayken > Al seçeneğini kullanıp tüm kişileri listeye alabilirsiniz. Sonra yukarıda anlatılan şekilde CSV dosyası oluşturabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben normal olarak yani outlook olmadan belirttiğiniz yöntemi denedim.sadece messenger kişilerini aldı.
outlook kurduğumda izleyeceğim yol nedir?
sorunumu kısaca yine özetliyim.bana mail gönderen herkesin adresini almak istiyorum.adet biraz fazla oldugu için kısayol arıyorum.herkesin mail adresini çekip toplu bir cevap göndericem.
yardımınız için şimdiden teşekkürler
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Mayıs 2010       Mesaj #16
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben normal olarak yani outlook olmadan belirttiğiniz yöntemi denedim.sadece messenger kişilerini aldı.
outlook kurduğumda izleyeceğim yol nedir?
sorunumu kısaca yine özetliyim.bana mail gönderen herkesin adresini almak istiyorum.adet biraz fazla oldugu için kısayol arıyorum.herkesin mail adresini çekip toplu bir cevap göndericem.
yardımınız için şimdiden teşekkürler

Maalesef size e-posta gönderip de kişi listenizde yer almayan kişilerin e-posta adreslerini toplu halde listeleyebileceğiniz ve kaydedebileceğiniz bir bölüm mevcut görünmüyor.
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
3 Mayıs 2010       Mesaj #17
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Alıntı

Microsoft Outlook > Dosya > Al ve Ver... > Başka bir program veya dosyadan al

Sekmeyle ya da virgüllle ayrılmış değerler seçeneğini kullanın. İşlem başarılı olmazsa, e-mail adreslerini Not Defteri'ne kopyalayıp txt olarak kaydedin ve o şekilde deneyin.

üstad,
info'mda kişi listesi kuramıyorum. şimdiye kadar iletlerine cvpverdiklerim çıkıyo.
yani, info emailimde sol tarafta;
gelen
giden,klasör
vb varya, buraya kişi listesi ekleyemiyorum.

ikincisi, öneriniz ile txt olarak da kaydettim. yine, tek tek almaya çalışıyor. bıraktım.
varmı üstad aşka önerin veya, kulağıma eritip dökebileceğiniz Msn Wink anlatım.
tşk
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
3 Mayıs 2010       Mesaj #18
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
biruni adlı kullanıcıdan alıntı

üstad,
info'mda kişi listesi kuramıyorum. şimdiye kadar iletlerine cvpverdiklerim çıkıyo.
yani, info emailimde sol tarafta;
gelen
giden,klasör
vb varya, buraya kişi listesi ekleyemiyorum.

ikincisi, öneriniz ile txt olarak da kaydettim. yine, tek tek almaya çalışıyor. bıraktım.
varmı üstad aşka önerin veya, kulağıma eritip dökebileceğiniz Msn Wink anlatım.
tşk

txt olarak kaydettikten sonra toplu halde Outlook'a aktarmada herhangi bir sorun yaşamadım. Sekmeyle ayrılmış değerler seçeneğini kullanıp adres defterine aktarabilirsiniz.
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
4 Mayıs 2010       Mesaj #19
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Alıntı

Sekmeyle ayrılmış değerler seçeneğini kullanıp adres defterine aktarabilirsiniz.

tamam da, bu sefer txt dosyasını görmüyor.
kendi; virgülle ayılmış dosya/sayfa istiyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bi sorum olacaktı size.
hotmailde kelimeyle arama yapıyorum.mailimin içeriğine göre.
sonucları buluyor fakat şöyle bir uyarı veriyor.
arama sonuçları ilk 400 maille sınırlandırıldı.lütfen aramanızı geliştirin diyor.
4017 mailim var bu adreste ve aradığım sonuçlar tahmini 1000 mailimde var.
diğer arama sonuçlarıma nasıl ulaşabilirim acaba?
bana ilgili tüm sonuçlar lazım.bu 400 sınırı değişebiliyormu yada farklı bir teknik varmı arama sonuçlarını genişletmek için.hotmailin yardımına baktım fakat ilgili bir sonuç bulamadım.
tarihi eskiden bugüne şekline sıraladım birde tersten geleyim diye fakat aramaya yine son tarihten başlıyor ve aynı sonuçları veriyor.
yardım edebilirseniz memnun olurum.teşekkürler