Arama

WLM Ripper (Windows Live Messenger Resim Hırsızı) - Sayfa 2

Güncelleme: 27 Ağustos 2009 Gösterim: 53.620 Cevap: 59
aytaç™ - avatarı
aytaç™
Ziyaretçi
14 Temmuz 2006       Mesaj #11
aytaç™ - avatarı
Ziyaretçi
Ayrıca ripper dosyası neden yavaş geliyor (1.1KB/Sec).. diğer framework 62,8KB/Sec...
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Temmuz 2006       Mesaj #12
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
mutsuzkral_13 adlı kullanıcıdan alıntı

ellerine saglık güzel bir pro bu sadece live messenger için mi yoksa tüm messenger için mi?

Windows Live Messenger için...

Sponsorlu Bağlantılar
MSN Messenger için:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/1063-msn-ripper.html?highlight=msn+ripper

Alıntı
Nuso adlı kullanıcıdan alıntı

ZIP DOSYASI SORUNLU DÜZELTİP TEKRAR KOYARSANIZ SEVİNİRİZ DOSTUM

ZIP dosyasında herhangi bir sorun yoktur, tekrar indirin. ZIP'i açmak için WinRAR'ı kullanabilirsiniz.

Alıntı
muratlife adlı kullanıcıdan alıntı

sey pardon ama bu kurduğumuz ilk program neyi sağlıyorki böle 175 kb bir dosyayı çalıştırmak için koca 22mb lık bir doya kuruyoruz daha sonra başımıza dert açmasın bu kurduğumuz ne ne işe yarar bu program?

.NET Framework hakkında daha fazla bilgi almak için:
.NET Framework Version 2.0

Alıntı
tomy73 adlı kullanıcıdan alıntı

tesekkurler arkadaslar da kurdukdan sonra calıstırmak ıcın cıft tıklandıgında 0xc00000005 dıye bı ıbare cıkıyo we sonlandırmak ıcın tamam ı tıklayın dıo ? yardım ltf tekrar tesekkur

Kurulum dosyası 'exe' biçiminde değil, 'msi' biçiminde, çift tıklamanız yeterli.

Sisteminizde Windows Installer'ın en güncel sürümünün bulunmasını tavsiye ediyoruz:
Windows Installer 3.1 Redistributable

Alıntı
aytaç™ adlı kullanıcıdan alıntı

Ayrıca ripper dosyası neden yavaş geliyor (1.1KB/Sec).. diğer framework 62,8KB/Sec...

Her iki dosya da DSL hızında indirilebilmektedir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
benbaris - avatarı
benbaris
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #13
benbaris - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar; neutralizer kardeş dediğin gibi yükledik ama zip dosyası nı bulamıyorum
2-3 defa yükledim, yükleniyor ama zip yok ortada kafa yı yiyicem ....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
benbaris adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar; neutralizer kardeş dediğin gibi yükledik ama zip dosyası nı bulamıyorum
2-3 defa yükledim, yükleniyor ama zip yok ortada kafa yı yiyicem ....

Başlat -> arakh2Bul
Arama Kutucuğuna "WLM Ripper Setup" Yazın ve Aratın.
Son düzenleyen Blue Blood; 2 Ağustos 2006 00:23
borandeniz - avatarı
borandeniz
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #15
borandeniz - avatarı
Ziyaretçi
Ya ben söylenen tüm adımları izleyerek programları yükledim...Ancak Ripper'in zipli halini açtıktan sonra kur'u çalıştırdığımda adres defteri açılıyor. birkaç kez denedim ancak olmadı...ne yapmam gerekiyor?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
borandeniz adlı kullanıcıdan alıntı

Ya ben söylenen tüm adımları izleyerek programları yükledim...Ancak Ripper'in zipli halini açtıktan sonra kur'u çalıştırdığımda adres defteri açılıyor. birkaç kez denedim ancak olmadı...ne yapmam gerekiyor?

Bunlari Deneyin...
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Messenger için...
ZIP'i açmak için WinRAR'ı kullanabilirsiniz.

Kurulum dosyası 'exe' biçiminde değil, 'msi' biçiminde, çift tıklamanız yeterli.

Sisteminizde Windows Installer'ın en güncel sürümünün bulunmasını tavsiye ediyoruz:
Windows Installer 3.1 Redistributable

iRoNaRm - avatarı
iRoNaRm
Ziyaretçi
19 Temmuz 2006       Mesaj #17
iRoNaRm - avatarı
Ziyaretçi
net framework ü yükledim güvenlik güncelleştirmesini de yaptım programı kurdum ne sağ clickle menü geldi ne bişey oldu sadece çalıo programı sevmedim uninstall yaptım ve artık msn im online olmuo

yardım edebilicek birileri var mı?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Temmuz 2006       Mesaj #18
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
iRoNaRm adlı kullanıcıdan alıntı

net framework ü yükledim güvenlik güncelleştirmesini de yaptım programı kurdum ne sağ clickle menü geldi ne bişey oldu sadece çalıo programı sevmedim uninstall yaptım ve artık msn im online olmuo

yardım edebilicek birileri var mı?

Karşılaştığınız bağlantı sorununun WLM Ripper ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Talihsiz bir tesadüf sonucu WLM Ripper'ı kurup kaldırdığınız zamanla Messenger hizmetinde dünya çapında sorunların olması aynı zamana denk gelmiş gibi görünüyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
yucelozpolat - avatarı
yucelozpolat
Ziyaretçi
3 Ağustos 2006       Mesaj #19
yucelozpolat - avatarı
Ziyaretçi
Harika bir proğram olduğu tartışılamaz bile..Arkadaşlar inen dosyayı açamıyorsanız birlikte aç'a gelin ve winzip ile açın..Hepsi bu..Tabiki pc de net framework kurulu olacak..
zaten ilk kurulumda tüm resimleri dosyanıza döküyor otomatik..
proğramı sağ tıklayıp exıt tan çıkıp tekrar çift tıklayıp girdiğiniz zaman START ile birlikte yine resimler geliyor..

Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık..Emeğiniz varolsun..Çok teşekkürler..Msn Happy
diyadin1453 - avatarı
diyadin1453
Ziyaretçi
10 Ağustos 2006       Mesaj #20
diyadin1453 - avatarı
Ziyaretçi
ya kardeşim ilk önce ALLAH RAZI OLSUN senden süpersin ya nasıl teşekür etsem azdır valla
program süpr 4*4 lük
ya arkadaşlar siz bu programı nasıl kuramadınız anlayamıyom ilk denememde çalıştı

süper bi program ve çok güzel çalıyo herkese tavsiye ederim