Arama

Hand

Güncelleme: 17 Nisan 2012 Gösterim: 3.847 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hand
406pxhand
Sponsorlu Bağlantılar

Ninjalardan oluşan Hand adlı gizemli gölge suikastçilerinin kökeni Japonya'da feodal düzenin sürdüğü 800 yıl öncesine kadar dayanmaktadır. Söylentiye göre bu ninjaların temeli feodal sistemin oluşturduğu sınıf ayrılıkları ile doğan baskıdan kaçan bir grup kişinin Iga ve Koga dağlarındaki gizli bölgelere saklanması ve burada hayatta kalmak için çalma teknikleri ve dövüş tekniklerini öğrenmelerine dayanmaktadır. Yıllar geçtikçe çocukluklarından itibaren eğitilen bu grubun üyeleri dövüş silahlarını kullanma ve vücutlarının dayanıklılık sınırlarını arttırmayı öğrendiler. Gizlilik ve suikast konularında uzman olup yeteneklerini bölge lordlarına para karşılığı sattılar. Zamanla Japonya dışında bile korkulur hale geldiler.
Ninja klanlarından en korkulanı olan Hand kimse için çalışmaz ve güç kazanmak için mücadele ederdi. Yeteneklerini geliştirmek için kara büyü ile ilgilendiler. Bu büyülerden biri ölen Hand ninjalarnın cesedinin hemen toza dönüşmesini sağlıyordu. Bu sayede kimse ölen bir ninjanın kim olduğunu tanımlayamıyordu.
Hand günümüze kadar ulaşmayı başardı. Hala güç kazanmak için mücadele eden Hand'in en büyük düşmanları Stick adlı bir dövüş ustası tarafından yönetilen bir savaşçı klanı oldu. Stick'in eski öğrencileri arasında kostümlü kahraman Daredevil ve suikastçi Elektra da bulunmaktaydı. Elektra ustası Stick'ten ayrılmış ve kendini ustasına ispatlamak için Hand'e katılmıştı, fakat bir süre sonra Hand'e başkaldırarak bu organizasyondan kaçtı.
Hand en büyük düşmanları olan Stick ve savaşçılarını ortadan kaldırmaya çalıştı. Stick kendisine suikast yapmaya kalkışan dört Hand ninjasını etkisiz hale getirdi ve klanını kendisiyle buluşmaları için New York'a çağırdı. Stick klanının yardımıyla Hand'in en ölümcül savaşçısı Kirigi'yi yendi. Hand tekrar toplanıp Stick ve klanına saldırdı. Stick'in yardımına Daredevil ve Black Widow geldi. Hand neredeyse kazanmak üzereydi, fakat Stick ve savaşçılarından biri yakınlarındaki tüm ninjaların hayat enerjilerini emecek bir teknik yaptılar. Topladıkları enerji çok fazla olduğundan Stick ve savaşçısı patladı. Hand en büyük düşmanlarının yokolduğunu düşünerek bunu bir zafer olarak gördü ve başka işlere koyuldu.
Yıllar sonra Hand'in ilgisi tekrar -artık Stick'in olmadığından- lidersiz klana kaydı. Hand'in amacı Stick'in reenkarnasyonu olduğu sanılan yeni doğmuş bir çocuğu bu klan bulmadan onları tamamen yoketmekti. Hand klan üyelerine saldırdı ve sayılarını klandan geriye bir avuç kişi kalana kadar düşürdü. Bu az sayıdaki klan üyesi Daredevil'dan yardım almak için New York'a gittiler. Daredevil eski ustasının öğrencilerinin Japonya'ya ulaşmalarına yardım etti. Burada Hand'in çok sayıdaki ninjasının saldırısına uğradılar. Daredevil ve klan üyeleri kendilerine sayıca çok üstün durumda olan Hand ninjalarını yenmeyi başardılar ve ustalarının reenkarnasyona uğramış ruhunu korumayı başardılar.

Son düzenleyen asla_asla_deme; 17 Nisan 2012 12:28 Sebep: Sayfa Linki Yenilendi
Biyografi Konusu: Hand nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

21 Şubat 2007 / MaKaLeLe Oyunlar
21 Ağustos 2008 / chgrafiker Bilgisayar