Arama

Adanalı dizisi tekrar başlayacak mı? - Sayfa 19

Güncelleme: 15 Aralık 2014 Gösterim: 91.396 Cevap: 266
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2011       Mesaj #181
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 kasımda başlıcak denliyo ama
hadi hayılısı
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2011       Mesaj #182
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adanalı dizisinin başlamasını okadar çok istiyorum ki inanamazsınız arkadaşlar başlasın da adanalının yapımcısINA nereden başlaması için mesaj atıcaz ki ?
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2011       Mesaj #183
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Adanalı dizisi tekrar mı başlıyor?
Evet Adanalı Dizisi Yeni Bölümleriyle Yakında Star Tv
Ekranında...Kulislerde Dolaşan Habere Göre Adanalı İzleyicisinin Dizi Yapım Şirketi Kuzey Production'u Yoğun Telefon Ve Mail Yağmuruna Tutmasından Dolayı Dizi Çekimlerine Tekrar Başlanmasına Karar Verildi...
Yapımcıların Star Tv İle Görüştüğü Anlaşıldı...
Bu Habere İzleyici Çok Sevinecek..Bilindiği Gibi Adanalı Dizisi Düşük Reytinglerinden Dolayı 7 Kasım Pazar Akşamı Final Olmuştu..Dizinin Başrollerini Yeniden Mehmet Akif Alakurt,Oktay Kaynarca Ve Tekrar Dahil Olacak Eda Özerkan'la Lale Devri'nin Finalinden Sonra Serenay Sarıkaya Diziye Dahil Olacak....Ve Bir Bomba daha Geldi...Yoğun İstek Üzerine Maraz Alinin Çetesi Geri Dönüyor..Adanalı Yeni Bölümleriyle Çok Yakında Star Tv'de
Paylaş
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2011       Mesaj #184
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adanali baslamicak arkadslar birakin bu seyleri saglam kaynak falan yok facebook haberine guvenmeyin 8 kasim oldu hala fragman falan yok baslayacagina dair o yuzden bosuna umitlenmeyin star tv de 20 kasim 21 kasim yeni diziler basliyor simdiden fragman verdi hani adanali madem 18-19 kasim basliyor
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Kasım 2011       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben mehmet akif alakurt.
kardesim hicbirseyden anlamiyormusunuz siz ? adanali baslamayacak diyorum. amerikada cekimler var, oraya gidecegim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2011       Mesaj #186
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SON DAKİKA...
Adanalı dizisi tekrar mı başlıyor?
Evet Adanalı Dizisi Yeni Bölümleriyle Yakında Star Tv
Ekranında...Kulislerde Dolaşan Habere Göre Adanalı İzleyicisinin Dizi Yapım Şirketi Kuzey Production'u Yoğun Telefon Ve Mail Yağmuruna Tutmasından Dolayı Dizi Çekimlerine Tekrar Başlanmasına Karar Verildi...
Yapımcıların Star Tv İle Görüştüğü Anlaşıldı...

Bu Habere İzleyici Çok Sevinecek..Bilindiği Gibi Adanalı Dizisi Düşük Reytinglerinden Dolayı 7 Kasım Pazar Akşamı Final Olmuştu..Dizinin Başrollerini Yeniden Mehmet Akif Alakurt,Oktay Kaynarca Ve Tekrar Dahil Olacak Eda Özerkan'la Lale Devri'nin Finalinden Sonra Serenay Sarıkaya Diziye Dahil Olacak....Ve Bir Bomba daha Geldi...Yoğun İstek Üzerine Maraz Alinin Çetesi Geri Dönüyor..Adanalı Yeni Bölümleriyle Çok Yakında Star Tv'de....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2011       Mesaj #187
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
offff yahuu kardesim iyide ne zaman basliycak kaynak yok yok bi kere burak bu seyleri ilk once kasim da deniliyodu kasim biti bitck simdi de subat faalan dersiniz fazla uzadi pff....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2011       Mesaj #188
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eger Turkiyede konkret olaraq adanalinin cekilib cekilmeyeceyini bilin varsa xahis edrem mene cavab yazsin....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bu saatten sonra baslamasi artik imkansiz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2011       Mesaj #190
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adanalı dizisi inşallah başlar ben kız olmama rağmen hastasıydım öyle düşkündüm ki ama finali görünce bayılcak gibi oldum günlerce ağladım ve herkes ve sitelrerde başlıycak diyo bilmem okudunuz mu internete 'adanalı dizisi star tv de başlıyor mu! diye yazınn çıkıyo bilgiler yoğun istek üzerine tekrar star tv de başlıyor öyle diyolar ama bnce başlıycak çünkü tüm diziler bitiyo stardaki dizilerde bitmeye başladı ve hergün veriyolaradanalıyı bende okuldayım ve izleyemiyorum deli oluyorum ama başlıycak ....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.