| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? Sigaraya ilk başladığında insana sigara çok hoş geliyor ama zaman geçtikçe duyarsızlaştırıyor içinde 1 madde varmış yıllardır sigara şirketleri tarafından hükümetlere yapılan baskılar gerekse ülke ekonomilerine olan katkıları nedeniyle hep gizlenmiş velhasılı sigara içiyorum içtiğim güne lanet ediyorum... | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?![]() Bu arada bende kullanıyordum. Ama bıraktım ve kurtulduğum için mutluyum. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Re: Sigara Kullanıyor musunuz?
12 ayda bir içerim
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz?
çevremde o kadar çok sigara kullanan insan olmasına rağmen ben sigaraya başlamadım.hamdolsun.içenleride rabbim kurtarsın...
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Sigaraya Başlama Evresi ;
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
Çok üzgünüm ama ben kullanıyorum | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
tabıkı hayır, kullanmıyorum.zaten içilecek bır yanıda yok...!!!
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sigara Kullanıyor musunuz? ben cok uzun zaman kulandim 07.2008 biraktim ve dayanak icin cok zorluk cekiyom icmeycegim her saba kendime söyliyom ve Insallah bir daha icmem ![]() | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
Kullanmıyorum ve sevdiklerime de bıraktırıyorum..
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
hayır
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| kullanıyor, musunuz, sigara |
Sigara Kullanıyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 401 | 2 Saat Önce 06:44 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Ülkeler hangi saat dilimlerini kullanıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 13-11-2008 19:11 |
| Sigara - Sigara Nedir - Sigara Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 10-03-2008 14:29 |